Deze winter openen er weer nieuwe accommodaties in Tirol waarbij thema’s als ontspanning, dromen en huiselijkheid centraal staan. De nieuwe, Tiroler accommodatieverstrekkers gaan in het winterseizoen 2022/23 met de tijd mee en bieden dankzij smaakvolle kamers en appartementen, culinaire beloften en een ontspannen wellness-aanbod alles wat bijdraagt aan een perfect geslaagde wintervakantie.

In dit overzicht hebben we de nieuwste en gerenoveerde verblijven om te ontspannen in Tirol op een rijtje gezet.

  1. Dolomitenhof Tristach
  2. Hotel Riml ****superior
  3. Alpenhotel Karwendel
  4. Chalet Urscheler
  5. Haus Berghof

Dolomitenhof Tristach

Al zeven jaar is de Dolomitenhof Tristach in Oost-Tirol een familiebedrijf. Vanaf komend seizoen breiden ze uit met een nieuw appartementencomplex, bestaande uit 15 natuursuites met hoogwaardige, natuurlijke materialen. Het appartement bevat diverse faciliteiten als een privé-sauna, een kinderkamer, ramen tot op de grond met een prachtig groen uitzicht en een terras.  Ook kunnen de gasten zich verheugen op een splinternieuw wellness-gedeelte en traditionele keuken

Prijzen en beschikbaarheid voor de Dolomitenhof Tristach vind je hier

Dolomitenhof Tristach Tirol
© Unykat

Hotel Riml ****superior

Het hotel Riml in Hochgurgl richt zich vanaf nu nog meer op rust, ontspanning en genot. Daarom kiest het hotel tegenwoordig voor het Adults only-concept (vanaf 14 jaar). En ook het keukenteam slaat nieuwe wegen in: gasten worden op sterrenniveau verwend. Gezinnen zijn in het Riml nog steeds in de royale suites en appartementen van harte welkom. 

Prijzen en beschikbaarheid voor Hotel Riml vind je hier


Alpenhotel Karwendel

Het Chalet Alpenhotel Karwendel, gelegen direct langs de langlauflopie, start het winterseizoen met 16 nieuwe kamers, een gemoderniseerd wellness-gedeelte met een verwarmd binnen- en buitenzwembad en een nieuw Day-Spa aanbod. Familie Rödlach richt zich daarnaast op goed eten, weldadige beweging en pure ontspanning.

Prijzen en beschikbaarheid voor het Alpenhotel Karwendel vind je hier


Chalet Urscheler

In het Wipptal ligt het nieuwe Chalet Urscheler dat ruimte biedt voor twee tot tien personen. Drie slaapkamers, een woonkamer, keuken, badkamer/toilet evenals een grote tuin met terras bieden de ideale accommodatie in het rustige en ongerepte Schmirntal om rust te vinden

Prijzen en beschikbaarheid voor het nieuwe Chalet Urscheler vind je hier


Haus Berghof

Hoog boven het dorpje Gries am Brenner ligt Haus Berghof. Gastvrouw Carmen Gschwentner heeft het voormalige pension van haar moeder overgenomen en leidt de Berghof nu als hotel met verzorgde en comfortabel ingerichte kamers en appartementen inclusief ontbijt. De ideale plekm om bij te komen.

Prijzen en beschikbaarheid voor het Haus Berghof vind je hier


lees ook: 10 keer waarom je echt een keer op wintersport moet gaan!

Vakantie naar Oostenrijk


Meer lezen over vakanties in de sneeuw

Nog meer interessante artikelen