Wat een (h)eerlijke plek is Anne & Max in Arnhem. Samen met zus hebben we hier genoten van een (h)eerlijke lunch. Het is zeker een hotspot in Arnhem waar je een keer naar toe moet!

Anne & Max

Ben jij weleens bij Anne & Max geweest?

Anne & Max

Zelf was ik hier nog nooit geweest, maar kan deze plek zeker aanraden als je in Arnhem bent. Je kan hier 7 dagen per week terecht voor een ontbijtje, lunch, gezellige high tea. Ze hebben hier ook een heerlijke kop koffie of je kan genieten van een borrel. Heb je geen tijd om rustig te zitten dan kun je het ook meenemen.

Ze zijn te vinden op de Bakkerstraat 50 in Arnhem.

Anne & Max

Ze maken alles zelf bij Anne & Max en ze gebruiken zoveel mogelijk biologische, fairtrade en ambachtelijke producten. Ook als je net als mijn zus vegan bent heb je hier genoeg keus.

Anne & Max

Ik heb genoten van een notenbroodje met brie en sinaasappelchutney en mijn zus genoot van een baguette met hummus& smashed avocado. Wat ik als een plus ervaar is dat als je last hebt van een allergie, vegan bent of iets helemaal niet lust kun je van te voren een kijkje nemen op kaart en bij elk gerecht kun je precies vinden wat de allergenen zijn en wat erin zit.

Ze gaan helemaal met de tijd mee want ze hebben ook een bezorgservice, maar helaas voor ons is deze nog niet in Arnhem te vinden, maar wie weet komt dat met de tijd wel!

Anne & Max

Woon je niet in de buurt van Arnhem? Niet getreurd want Anne & Max is op meer plekken te vinden.

Alkmaar / Amsterdam  Oud- West / Amsterdam Zeeburg / Amsterdam Zuid / Arnhem / Den Haag Fahrenheit / Den Haag Kerkplein / Haarlem / Leiden / Utrecht

Neem zeker eens een kijkje op de website om alvast een heerlijke sfeerimpressie te krijgen!

Heb jij nog een leuke hotspot waar ik echt een keer naar toe moet?

Nog meer interessante artikelen

8 reacties

  1. Ik kom hier meerdere keren per week om in mijn pauze een heerlijke latte macchiato te halen! Heel gezellige dames achter de bar.

  2. Wat ziet dat er gezellig en ook lekker uit. Bedankt voor de tip. In Arnhem kom ik nog wel eens. Ik ga dit zeker onthouden.

  3. Zeebrug moet denk ik Zeeburg zijn. Ik vind het ook een aanrader.. heb ervaring met de Amsterdamse! Heerlijk! Fijne sfeer en fijne tent. Liefs uit Amstelveen

    1. Dank je wel voor je reactie, heb het gelijk aangepast! Ik ga ook zeker eens bij een andere kijken.. Fijne tent!

  4. oh dat ziet er echt super uit! Als ik binnenkort een citytripje doe naar Arnhem, dan ga ik daar zeker langs! deze gaat op het to-do lijstje!

Reacties zijn gesloten.