Korting op het abonnement van attractiepark Slagharen. Bestel voor eind november een abonnement en geniet voor weinig tot en met januari 2025 van dit park en alle voordelen die een abonnement met zich meebrengt.

De hele maand november in het teken staat van Black November, met maar liefst korting op het abonnement tot 40%.

Attractiepark Slagharen

Voordelen van een abonnement bij Attractiepark Slagharen

Binnen Slagharen zijn er verschillende abonnementen beschikbaar.

Bij het Brons abonnement zit onbeperkt toegang tot het Attractiepark Slagharen tot en met 5 januari 2025.

Kies je voor het Zilver abonnement krijg je niet alleen onbeperkt toegang tot het Attractiepark maar ook korting op restaurants, winkels en overnachtingen. Wat ook een plus is, is dat parkeren met 50% korting is.

Het Goud abonnement geeft hogere korting in restaurant, winkels en bij het boeken van overnachtingen. Hier is het parkeren inbegrepen, maar mag je ook vrienden meenemen met maar liefst 50% korting. Daarnaast mag je 2 keer het MoviePark Germany, Bobbejaanland of het Belantis bezoeken. Willen de kleinkinderen graag met opa en oma? Dan mogen deze voor niks mee.

Als laatste is er een Platinum abonnement, nog meer korting in restaurants, winkels en bij het boeken van overnachtingen. Je mag hier je vrienden met korting meenemen en gratis parkeren. Waar je bij het Goud 2 keer het MoviePark Germany, Bobbejaanland of het Belantis mocht bezoeken,kan dit bij het Platinum abonnement maar liefst 5 keer! Ook hier kunnen de kleinkinderen met opa en oma voor niks op pad!

De kosten voor deze abonnementen:

  • Brons : € 54,90 nu €38,40
  • Zilver: € 69,90 nu €41,90
  • Goud: € 89,90 nu €53,90
  • Platinum: € 104,90 nu €62,90


Attractiepark Slagharen


Boek een uitje met korting!

Nog meer interessante artikelen