Deze week nog 40% korting op een abonnement bij attractiepark Slagharen. Bestel voor 8 november een abonnement en geniet voor weinig tot en met januari 2024 van dit park en alle voordelen die een abonnement met zich meebrengt.

Ben je net te laat met bestellen dan is dit ook niet erg omdat de hele maand november in het teken staat van Black November, maar hoe eerder je besteld hoe hoger de korting!

Attractiepark Slagharen

Voordelen van een abonnement bij Attractiepark Slagharen

Binnen Slagharen zijn er verschillende abonnementen beschikbaar.

Bij het Brons abonnement zit onbeperkt toegang tot het Attractiepark Slagharen tot en met 7 januari 2024.

Kies je voor het Zilver abonnement krijg je niet alleen onbeperkt toegang tot het Attractiepark maar ook korting op restaurants, winkels en overnachtingen. Wat ook een plus is, is dat parkeren inbegrepen is.

Het Goud abonnement geeft hogere korting in restaurant, winkels en bij het boeken van overnachtingen. Ook hier is het parkeren inbegrepen, maar mag je ook vrienden meenemen met maar liefst 50% korting. Daarnaast mag je 2 keer het MoviePark Germany, Bobbejaanland of het Belantis bezoeken. Willen de kleinkinderen graag met opa en oma? Dan mogen deze voor niks mee.

Als laatste is er een Platinum abonnement, nog meer korting in restaurants, winkels en bij het boeken van overnachtingen. Je mag hier je vrienden met korting meenemen en gratis parkeren. Waar je bij het Goud 2 keer het MoviePark Germany, Bobbejaanland of het Belantis mocht bezoeken,kan dit bij het Platinum abonnement maar liefst 5 keer! Ook hier kunnen de kleinkinderen met opa en oma voor niks op pad!

De kosten voor deze abonnementen:

  • Brons : € 44,90 nu €31,43
  • Zilver: € 64,90 nu €38,94
  • Goud: € 84,90 nu €50,94
  • Platinum: € 99,00 nu €59,40
Attractiepark Slagharen

Boek een uitje met korting!

Nog meer interessante artikelen