Blazelets ravensburger
Speelgoed

BlaZeLets: Maak je eigen armbandjes met magische poeder

Het is altijd leuk om je eigen armbandjes te maken, alleen of juist samen met iemand. Met de nieuwe BlaZeLet Style Studio kun je dit nu gemakkelijk zelf. De BlaZeLets zijn genomineerd voor speelgoed van het jaar.

Heb jij al gestemd? Je kan hier stemmen op jouw favoriet en wie weet val je wel in de prijzen!

BlaZelets Style Studio

Deze Style Studio van Ravensburger is een complete set voor het maken van armbandjes met magisch poeder en water. Met de spulletjes uit de handige koffer kun je en armbanden ontwerpen en daarna gelijk je spullen weer opbergen. Hoe je deze gave armbandjes kan maken? Met magisch poeder en water! Versier ze nog extra met glitter , dan zijn ze helemaal vet cool.

Blazelets ravensburger

Hoe maak je jouw eigen armbandje

Armbandjes maken met BlaZeLets is superleuk om te doen én succes gegarandeerd! Maar… hoe ga je te werk? Als eerste pak je uit je koffer een elastisch koord dat je in de sleuf van de vorm (mal) bevestigd. Daarna kies je een favoriete kleur poeder en doe dit in de strooibeker. Met deze strooibeker kun je het in de mal doen. Zit het magische poeder er keurig in? Sluit de vorm en doe water in het onderste deel van je koffer. Nu moet je de mal even onder dompelen en dan drogen.

Nog even geduld…

Ben je al nieuwsgierig naar het resultaat? Dan moet je toch nog even geduld hebben, want als je de vorm uit het water haalt, moet het nog drie minuten drogen. Daarna druk je het bandje er voorzichtig uit en zie je dat het magische poeder z’n werk heeft gedaan. Met behulp van het kleine penseel kun je je armband nog met glitter versieren. Als de armband klaar is moet deze nog ongeveer 20 minuten drogen. Tip! Doe ‘m om een beker zodat het de vorm van een armband krijgt. 

Blazelets ravensburger

Finishing touch

Een armband heeft natuurlijk ook sluitingen nodig. Schuif daarom de uiteinden van de elastische draad door de kleine gaatjes van de sluitingen en maak een stevige knoop. Tip! In het koffertje zitten ook satijnen bandjes die je met knutsellijm op de binnenkant van je armband plakt voor een nog beter draagcomfort. Doe ‘m om en show ‘m aan iedereen. Zeker weten dat ze je vragen of je zo’n armband ook voor hun wil maken….

Toelichting ontwikkelingspsychloog

Met deze BlaZelets kunnen kinderen op een nieuwe manier hun eigen armbandjes maken. Om dit te kunnen maken moeten ze een koortje in een mal spannen, gekleurd poeder in de mal gieten en deze enkele minuten onder water dompelen. daarna kun je het armbandje uit de mal gedrukt worden en dan laten drogen. Als het armbandje droog is kun je er nog glitter op aan brengen. Er zijn 6 verschillende kleuren poeder, waarmee je zelf allerlei kleuren patronen kunt maken. De BlaZelets stimuleren op een makkelijke manier de creativiteit en de fijne motoriek. Bij jonge kinderen is het wel fijn als een ouder even mee helpt.

Winactie

Ik vind het zo ontzettend leuk want wij mogen 1 BlaZelets Style Studio set weg geven.

Meedoen is eenvoudig:

  • Laat hieronder een bericht achter (met geldig email adres) zodat ik weet dat je meedoet of onder het originele bericht op Facebook
  • Like Life by Xenia op Facebook♦ Instagram♦ Twitter. Het is niet verplicht, maar ik zou dit erg waarderen
  • Deel, tag, Like dit bericht op Facebook, Twitter en Instagram allemaal niet verplicht, maar wel super tof! Zou zonde zijn als je vrienden deze leuke winactie missen toch?

De winactie zal lopen tot en met ♥ 27 oktober ♥.

Groetjes Xenia

Blazelets ravensburger

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking.

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Voor meer winacties en prijsvragen kijk dan op gratiswinactieIkhebprijs of PrijsvragenGala

46 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.