Boerderijleven Nintendo Switch
Reviews,  Spellen

Boerderijleven; bouw je eigen biologische boerderij!

Ik had het allemaal, een boerderij met alles wat daarbij hoorde. Ik kon mijn eigen koeien melken, bakte mijn taarten met eieren van mijn kip en melk van de koe. Ik ging lekker relaxed vissen, verbouwde mijn eigen groente en ging zo nu en dan met een boot op stap. Wat een heerlijk (boerderij)leven en dat allemaal in de grote stad.

Spelletjes spelen, ik vind het heerlijk! Of het nu bordspelen zijn of achter de spelcomputer het is allemaal leuk. Jaren geleden had ik een eigen boerderij. Een boerderij leven op de tablet, maar ja tijden veranderen en ik was druk met de kinderen en de boerderij werd vergeten en uiteindelijk verwijderd. Zo ontzettend leuk dat Boerderijleven nu terug is als spel op de Nintendo Switch. Nog leuker is dat wij zo’n gave spelcomputer in huis hebben. Mijn zoon helemaal bij elkaar gespaard maar gelukkig mag ik er ook af en toe even op:). Ik was dan ook als een kind zo blij dat wij Boerderijleven voor de switch mochten reviewen.

Boerderijleven voor de Nintendo Switch

Onverwacht geeft je opa zijn kleine idyllische boerderij aan jou door. Je bent er klaar voor om de handen uit de mouwen te steken en deze vervallen boerderij succesvol te maken.
Maak je eigen personage aan, kies hierbij uit een boer of een boerin, geef deze een naam, kies de geschikte outfit uit en jouw leven op de boerderij kan beginnen. Met veel liefde zorg je voor alle dieren, onderhoud je de gewassen en ga je zelfs op spannende missies in het bos waar wolven en beren op de loer liggen.

In Boerderijleven word jij een echte boer of boerin en moet je jouw boerderij tot een succes maken. Je zorgt voor dieren, hebt een moestuin en maakt beslissingen zodat de kleine boerderij uit kan groeien tot een succesvolle biologische boerderij. Daarnaast probeer je winst te maken door je eigen producten te verkopen. Met deze opbrengst kun je de boerderij verder opknappen. Naast het leven op de boerderij leer je ook andere mensen kennen in het dorp of op de markt.

Onze ervaring met Boerderijleven

Eigenlijk ben ik al jaren fan van een spel zoals Boerderijleven. Ik kon dan ook niet wachten om het te spelen. Want je snapt ik wilde het eerst even zelf uitproberen. Het spel is makkelijk te spelen en heeft Nederlandse ondertiteling en schermtekst. Zelf vonden de tekst op de tv heel klein om te lezen en was dit gemakkelijker te lezen als je de Switch gewoon zo speelde en niet op de televisie. De eerste keer was het weer zo leuk om dit te doen en weer te beginnen met ontdekken dat ik gewoon de tijd vergat en zo een hele tijd verder was. Niet erg natuurlijk want we moesten er natuurlijk ook een review over schrijven. Mijn oudste zoon vind het ook leuk om te spelen maar is minder enthousiast dan dat ik ben. Hij heeft andere spelletjes die favoriet zijn. Als je eenmaal wegwijs bent in het spel is het makkelijk te spelen, leuk ook om het met zijn 2 en te spelen. Vroeger kon ik het spel blijven spelen, gelukkig is dit tegenwoordig anders, maar als we straks op vakantie gaan dan weet ik zeker dat ik het boerderijleven weer ga oppakken! Wij vinden het een erg leuk spel zeker voor jong en oud!

Boerderijleven Nintendo Switch

Kenmerken op een rij

  • Geschikt voor spelers vanaf 7 jaar
  • Maak je eigen boerderij en breid deze uit
  • Ontdek een grote verscheidenheid aan spannende uitdagingen
  • Produceer fruit, groenten, melk, eieren of honing
  • Geschikt voor 2 spelers
  • Voorzien van Nederlandse ondertiteling en schermtekst
  • Houd varkens, koeien, kippen en zelfs je eigen bijenkolonie
  • Verlaat de boerderij en ontdek nieuwe avonturen in het bos
  • Het spel is onder andere te koop bij bol.com

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.