Campings met een aquapark of met lekker veel glijbanen in Frankrijk? Deze campings vind je genoeg hier! Frankrijk is de ideale bestemming om te kamperen en vakantie te vieren. Frankrijk heeft geweldige campings, een prachtige natuur, fijne steden en mooie stranden. De ideale plek om vakantie te vieren.

Er zijn heel veel leuke campings in Frankrijk met een aquapark of glijbanen en heel veel waterplezier en waterpret. Er zijn ook tal van campings die ook een waterspeeltuin hebben wat natuurlijk helemaal geweldig is voor de allerkleinsten!

Hieronder tippen we een aantal campings in Frankrijk met glijbanen en/of een aquapark per streek zodat het gemakkelijker te vinden is als jij weet in welk deel van Frankrijk je graag vakantie wil vieren!

Campings met glijbanen of aquapark in de Provence

Camping Les trois Vallees 5*

Camping ligt prachtig, helemaal omgeven door bergen. Een echte familiecamping. Waterpark van 2000m2 met 4 grote glijbanen .

Campings met glijbanen of aquapark in de Ardeche

Domaine les Pommiers 5*

Een familiecamping in het mooie Ardeche. Geweldig waterpark met wel 12 glijbanen, piratenschip! Waterpret is hier gegarandeerd

Campings met glijbanen of aquapark in de Bretagne

Camping les Mouettes 5*

Ligt op schiereiland Carantec vlakbij de mooiste baaien van Bretagne. Waterglijbanen, watervallen, verwarmde zwembaden

Campings met glijbanen of aquapark in de Charente Maritime

camping Sequoia PArk Luza Charente MAritiem. Camping met veel waterplezier. Waterpark Aquapark glijbanen knderbad

Camping Sequoia Park 5*

Een fijne familiecamping vlakbij de Atlantische kust. Er is een subtropische waterpark, 2 zwembaden en 2 kinderbaden. En glijbanen!

Campings met glijbanen of aquapark in LanguedocRoussillon

Camping Les Sable D’OR 4*

Ligt aan de Middellandse Zee. Een groot aquapark met wel 10 glijbanen en een piratenschip. Jacuzzi. Je kunt hier zelfs leren surfen!

Campings met glijbanen of aquapark in de Dordogne

Camping le Moulin de la Pique

Een camping met een prachtig ligging bij een oud landgoed. Veel voorzieningen en een aquapark, 4 zwembaden en 3 gave glijbanen


Campings met glijbanen of aquapark in Nouvelle-Aquitaine

Camping Soulac Plage

Een camping met uitzicht op de oceaan en ligt midden in een bos van dennen. Er is een heerlijk zwembad en er is voldoende animatie

Camping Atlantic Club Montalivet

Genieten aan de westkust van Frankrijk op deze camping met veel waterpret. Je kunt er binnen en buiten zwemmen. Waterglijbanen

Camping La Côte D’Argent

Op maar 300 meter van zee ligt deze geweldige camping. Maar liefst 5000 m2 aan waterplezier en 9 glijbanen ,vervelen is geen optie!