Cinque Terre is een prachtige kustplaats in de Italiaanse regio Ligurië. Het staat bekend om zijn kleurrijke huizen, prachtige uitzichten op zee en pittoreske dorpjes. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Cinque Terre een populaire bestemming is voor toeristen van over de hele wereld.

Als je van plan bent om Cinque Terre te bezoeken, is het belangrijk om een goede accommodatie te vinden waar je kunt verblijven.

Hieronder vind je 5 goed beoordeelde hotels in Cinque Terre.

Hotel Porto Roca

Het Hotel Porto Roca ligt op een klif met uitzicht op de zee en biedt een adembenemend uitzicht op de kust van Ligurië. Het hotel beschikt over een zwembad, een privéstrand en een restaurant met uitzicht op de zee. De kamers zijn ruim en smaakvol ingericht.

Gasten prijzen het hotel vanwege de uitstekende locatie, het vriendelijke personeel en het heerlijke ontbijt.

Hotel Porto Roco in Cinque Terre is te boeken via:

Hotel Porto Roca, Cinque Terre

Hotel Il Saraceno

Hotel Il Saraceno is gevestigd in een voormalig klooster en biedt een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende heuvels. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, een restaurant met lokale gerechten en een spa. De kamers zijn ingericht in een rustieke stijl en voorzien van moderne voorzieningen.

Gasten roemen het hotel vanwege de rustige locatie, het vriendelijke personeel en de heerlijke spa.

Hotel Il Saraceno in Cinque Terre is te boeken via:


Hotel Villa Steno

Hotel Villa Steno ligt in het hart van het historische centrum van Monterosso al Mare en biedt kamers met uitzicht op de zee of de bergen. Het hotel beschikt over een prachtige tuin, een restaurant met lokale gerechten en een bar. De kamers zijn elegant ingericht en voorzien van alle moderne gemakken.

Gasten waarderen het hotel vanwege de centrale locatie, de vriendelijke service en de heerlijke maaltijden.


Hotel Villa Belvedere

Hotel Villa Belvedere is gevestigd in een oud herenhuis en biedt een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende heuvels. Het hotel beschikt over een terras met uitzicht op zee, een tuin en een restaurant met lokale gerechten. De kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle moderne gemakken.

Gasten roemen het hotel vanwege de uitstekende locatie, het vriendelijke personeel en het heerlijke eten.

Hotel Villa Belvedere in Cinque Terre is t boeken via:

Hotel Villa Belvedere in Cinque Terre

Hotel Pasquale

Hotel Pasquale ligt in het hart van Vernazza en biedt kamers met uitzicht op zee of de omliggende heuvels. Het hotel beschikt over een terras met uitzicht op zee, een restaurant met lokale gerechten en een bar. De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht.

Gasten waarderen het hotel vanwege de centrale locatie, het vriendelijke personeel en het heerlijke eten.


Meer lezen over Italië

Nog meer interessante artikelen