De Kaaij, gezelligheid aan de Waal

Wie uit de omgeving van Nijmegen komt heeft vast en zeker van de Kaaij gehoord. De Kaaij is al ruim 5 jaar een begrip bij ons in de buurt.

Ondanks dat ik eigenlijk bijna om de hoek woon was ik hier tot voor kort nog nooit geweest. Benieuwd wat ik er van vond?

De Kaaij

De Kaaij, een cultureel terras die verbinding legt tussen de waal, de Ooijpolder, de historische haven en het gezellige en bruisende centrum van Nijmegen. De Kaaij is een geweldige plek om te kletsen, te ontspannen en samen van de zomer van te genieten!

Het is ooit begonnen met een klein rood vrachtwagentje onder de Waalbrug. Ze hadden en uitklapbar en wat muziek. Ieder jaar bleven er meer mensen staan en werd het er gezelliger. Nu jaren verder is het uitgegroeid tot een super leuk cultureel terras waar je een zomer lang kan genieten van gezelligheid, de omgeving, muziek, theater en lekker eten.

Wij komen zeker terug!

Ik ben al jaren van plan om deze plek te bezoeken omdat ik altijd in ben voor leuke, gezellige en nieuwe plekken, maar het was er niet eerder van gekomen. En ik kan je vertellen, dat ik daar best wel van baal! Ik vind de locatie geweldig, je zit gewoon echt onder de Waalbrug te genieten. Heb je zin in een wandeling in de natuur dan kun je de Ooijpolder gaan verkennen. Wil je lekker de stad in dan wandel je daar ook zo naar toe. Het is een plek in huiselijke sfeer waar je echt kan ontspannen en genieten van alle gezelligheid.

Hebben jullie een plek dat je liever eerder had ontdekt?

Ook aan de kinderen is gedacht, ze kunnen heerlijk spelen met alle soorten speelgoed en is een circusbus waar kinderen circusacten kunnen oefenen. Er is een klein reuzenrad en er worden verschillende kinderactiviteiten georganiseerd. Kinderen kijken hun oogjes uit wat er allemaal te zien is.

De Kaaij is woensdag tot en met zondag open van 12:00 tot 1:00 uur! Entree is gratis

Neem zeker even een kijkje op www.dekaaij.nl om alvast sfeer te proeven!

26 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.