Dierentuin,  Nederland,  Uitjes

Ouwehands Dierenpark in Rhenen

img_9833img_9834

We zijn er weer, net als zo vaak om even te spelen of gewoon om diertjes te kijken. Ouwehands Dierenpark is een super leuke dierentuin om naar toe te gaan. Niet voor niets hebben we vandaag onze jaarkaart weer verlengd. Nou ja ook wel een beetje omdat we straks toch de panda’s willen komen bewonderen. We zijn erg benieuwd! Voor de

We hadden het ondanks Pasen niet zo druk verwacht. Wij gingen alleen ’s middags, maar er waren redelijk wat mensen te vinden. Iedereen dacht even er lekker uit. Het weer was fris maar in de zon heerlijk te doen.

Ik was vooral benieuwd hoe Pandasia er nu uit zou zien zou het er anders uitzien nu de panda’s zijn aangekomen? De 2 zitten de komende weken nog in quarantaine en zullen even moeten wennen aan hun nieuwe woonplek . Het verschil met de laatste keer dat we er waren is dat er veel mensen rond Pandasia liepen en er werden heel veel foto’s van gemaakt. Maar om naar binnen te mogen moeten we toch echt nog even geduld hebben.

Er waren vandaag veel vrijwilligers aan het werk zo leuk om te zien hoe deze mensen zich inzetten. Ze staan bijvoorbeeld in een klein houten huisje en vertellen dan over de dieren. Mijn jongens waren vooral blijven plakken bij het verhaal over de tanden van dieren. Er lagen verschillende schedels van dieren en daar vertelde deze mevrouw een boeiend verhaal over. Fynn 4 jaar vond het allemaal een beetje spannend maar Thijmen die hing aan haar lippen.

IMG_6618

Waar we niet vaak doorheen lopen  is het tijgerpad. Je loopt hier door een kooi tussen de tijgers (er zit nog wel van alles tussen hoor). De tijgers waren ook heel actief en je kon ze goed bewonderen

img_9838

We hebben vandaag een kort rondje gedaan en maar het was heerlijk om er even uit te zijn en lekker even te genieten van al het moois wat deze dierentuin te bieden heeft.

Zijn jullie er wel eens geweest?

groetjes Xenia

14 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.