Welkom in de magische wereld van Disney. De magie van Disney en de karakters komen tot leven in 1 van de Disneyparken. Zoek je een leuk hotel, vakantiepark of camping in de buurt van Disney? Of ben je op zoek naar andere Disney tips?

Hieronder alle tips om je onder te dompelen in een wereld vol magie en jouw rugzak te vullen vol met verhalen!

Disneyland Parijs kasteel

Hotels Disneyland Parijs

Partner hotels Disneyland Parijs

Hotels in de buurt van Disneyland Parijs

Campings in de buurt van Disneyland Parijs

Tips en inspiratie voor Disneyland

No post found

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is al jaren 1 van de favoriete vakantiebestemmingen voor Nederlanders maar ook andere mensen van andere landen weten dit pretpark altijd goed te vinden. Disneyland Parijs is een pretpark in het thema van Disney. e komt er je favoriete prinsesjes tegen, maar ook Mickey en zijn vrienden zie je overal. Ook de schurken, piraten en de personages van Star Wars zijn aanwezig en in het naast gelegen Studiopark is Marvel een groot thema.

Een groot park

Disneyland Parijs is een groot park en ook groter als het gemiddelde pretpark in Nederland. Disneyland Parijs bestaat uit 2 parken en er zijn meer dan 50 attracties te vinden.

Je kunt ook overnachten in 1 van de 8 Disneyhotels of in 1 van de 8 partnerhotels om het ultieme Disneygevoel te ervaren. Er is ook een winkelstraat, de Disneyvillage met leuke winkeltjes en restaurants

Als je plannen hebt om naar Disneyland Parijs te gaan, trek er zeker meerdere dagen voor uit om ultiem te kunnen genieten van de magie die Disney.