Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, op slechts een korte wandeling (of gratis pendeldienst) van de Disney Parken, brengt een eerbetoon aan de thuisplaats van de Marvel Superhelden en hun bedenkers. Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel biedt eersteklas comfort en persoonlijke service en viert de cultuur en levendige energie van New York City, ingericht als een kunstgalerie in New York.

Hotel met 4 sterren en voorzieningen

Alle 561 kamers van het viersterrenhotel Disney’s New York – The Art of Marvel zijn ontworpen en eigentijds gemaakt om de verfijnde en premium New York stedelijke smaak van Tony Stark te weerspiegelen. Elke kamer is voorzien van Marvel kunstwerken en biedt ook het grootste comfort en ultramoderne diensten en voorzieningen, zoals een ultra HD-tv die verborgen is in een wandspiegel.

Meer informatie en boeken -> klik hier

Kamers in het Disneys Hotel New York art of Marvel

Meer dan een hotel; een meesterwerk!

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel heeft een van de grootste collecties Marvel kunstwerken ter wereld, met meer dan 350 tentoongestelde kunstwerken, waaronder 50 exclusieve en nooit eerder vertoonde stukken. Meer dan 110 kunstenaars van Marvel Comics, Marvel Studios en meer hebben een ongelooflijke collectie hedendaagse kunst samengebracht die de enorme reikwijdte van het Marvel universum laat zien, inclusief stripboekomslagen, posters, illustraties uit films, storyboards, originele schetsen en meer.

Art @ Disneys Hotel New York

Tijdelijke kunsttentoonstellingen

Disney Hotel New York – The Art of Marvel heeft ook een ruimte die is gewijd aan tijdelijke kunsttentoonstellingen, The Jack Kirby Legacy Gallery, waar kunstwerken voor beperkte periodes worden tentoongesteld. In deze ruimte is ook een permanente tentoonstelling te zien die gewijd is aan Jack Kirby zelf – de ‘King of Comics’ – met 21 stripboekomslagen getekend door deze legende. Aan hem hebben we de creatie van X-Men, Fantastic Four, Incredible Hulk, de avonturen van Thor en The Avengers te danken. Gasten die graag meer willen weten over de verhalen achter de kunstwerken die in de lobby van het hotel en de Jack Kirby Legacy Gallery worden getoond, kunnen een beroep doen op de Art Guardians, een aantal speciaal opgeleide Cast Members met extra kennis hierover.

De hotelboetiek als museumwinkel

De hotelboetiek is een museumwinkel waar prachtige reproducties worden verkocht van enkele Marvel kunstwerken die in het hotel tentoongesteld staan. Deze boetiek, rechtstreeks geïnspireerd door Tony Stark’s iconische Wall Of Armor, verkoopt verzamelfiguren, kunstboeken, exclusieve edities van Marvel Comic Books en veel items die rechtstreeks verband houden met de architectuur en het ontwerp van het hotel, waaronder reproducties van beeldjes van de Iron Man pantsers in de lobby.

Wil je alvast al jouw Marvel helden opbouwen van LEGO?

Klik dan hier voor de leukste en gaafste LEGO sets

Super Hero Station

Gasten kunnen een selfie met Spider-Man maken in het Super Hero Station, een speciale ruimte met een selfie spot. Bij de Marvel Photo Stations maken gasten ook actievolle foto’s door een van de vele exclusieve fotolocaties binnen te gaan die hen onderdompelen in Marvel films zoals Guardians of the Galaxy, Captain Marvel, Iron Man, Ant-Man, The Avengers, Thor, SpiderMan en Doctor Strange.

Super Hero Station Disneys HOtel New York  The Art of Marvel

Marvel Design Studio

Marvel Design Studio, een creatieve ruimte voor families met kinderen, het is de plek voor elke held om hun te leren hoe je een Marvel stripboekkunstenaar kunt zijn met tutorials om inspirerende superhelden te tekenen. Kleintjes kunnen genieten van vele digitale Marvel activiteiten op speciale tablets, hun favoriete stripboeken lezen en hun eigen avonturen bedenken met het Marvel speelgoed.

Hero Training Zone

Het hotel biedt sport- en vrijetijdservaringen voor de hele familie, voortbouwend op de verhaallijnen van New York en Marvel. Naast de Metro Pool met verwarmd binnen- en buitenzwembad (met kinderbad) en een fitnesscentrum, heeft het hotel ook de unieke Hero Training Zone. Dit multi-sportveld van 420 vierkante meter is geïnspireerd op de look en feel van New York en Marvel Superhelden en biedt speciale ruimtes voor activiteiten voor kinderen en volwassenen, zoals basketbal, fitness en yoga.

Super Hero Station Disneys HOtel New York  The Art of Marvel
Wil je als echte superheld naar Disney? Shop dan thuis alvast jouw favoriete Marvel verkleedpak – > klik hier

Restaurant en bars geïnspireerd door New York met een vleugje Marvel

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel heeft een rijk aanbod aan eten en drinken, geïnspireerd door vele New Yorkse specialiteiten en een volledig assortiment maaltijden en drankjes met Marvel thema, inclusief maaltijden en drankjes die speciaal voor kinderen zijn gemaakt.

Zo vind je er de volgende restaurants en bars:

  • Manhattan Restaurant
  • Downtown Restaurant
  • Skyline Bar
  • Bleecker Street Lounge
 Disneys Hotel New York art of Marvel

Wil jij je ook onder dompelen in de wereld van de superhelden en de magie van Disney?

-> Meer informatie en boeken

Ook leuk om te lezen

Nog meer interessante artikelen