Disney Electrical Sky Parade, nieuwe drone show in Disneyland Parijs

Begin januari 2024, lanceerde Disneyland Paris de gloednieuwe droneshow Disney Electrical Sky Parade als onderdeel van Disney Symphony of Colours. Tijdens deze avondshow worden drones, videoprojecties en fonteinen gecombineerd voor een spektakel bij het Kasteel van Doornroosje. Disney Symphony of Colours is een reeks nieuwe ervaringen in het Disneyland Park die kleur aan de winter en lente toevoegen. Naast de droneshow staan ook een nieuwe dagshow en gloednieuwe decoraties op het programma.

Deze gloednieuwe droneshow Disney Electrical Sky Parade is te zien tot 30 september 2024


Disney Electrical Sky Parade Disneyland Parijs. Droneshow

Disney Electrical Sky Parade

Disney Electrical Sky Parade is gebaseerd op de klassieke Main Street Electrical Parade. Een bekende parade die tussen 1992 en 2003 in het Disneyland Park te zien was. Deze nieuwe droneshow geeft nostalgische fans en jongere fans de kans om deze iconische ervaring te ontdekken op een gloednieuwe manier. Meer dan 500 drones bewegen door de lucht in prachtige vormen en kleuren. Ze beelden de paradewagens van de Main Street Electrical Parade uit, waaronder de bekende trein van Mickey Mouse en zijn vrienden, de schattige draak Elliott en de koets van Assepoester. De herkenbare muziek van Main Street Electrical Parade is speciaal geremixt en geeft extra magie aan de nieuwe show.


Meer informatie over Disneyland Parijs of tickets boeken

A Million Splashes of Colour.

Vanaf 10 februari 2024 kunnen gasten in het Disneyland Park ook genieten van A Million Splashes of Colour. Dit is een nieuwe kleurrijke, muzikale en energieke dagshow die Disney en Pixar animatiefilms viert, met Disney en Pixar Figuren en 30 dansers. Deze originele creatie, die meerdere keren per dag te zien is, neemt de gasten mee op een reis door de tijd om de verhalen van Disney Animation en Pixar te ontdekken. Van tijdloze klassiekers tot de meest recente hits. Voor deze show is een speciale soundtrack gemaakt, waarin twee nieuwe nummers zijn samengevoegd met een mix van beroemde liedjes van bekende films.

A Million Splashes of Colour is te zien van 10 februari 2024 tot en met 30 september 2024Mainstreet U.S.A. een must- see

Main Street, U.S.A., een must-see als je het Disneyland Park bezoekt. Vanaf 10 februari 2024 tot en met 5 mei 2014 is de Mainstreet versierd met nieuwe kleurrijke decoraties. Hier hebben Tinkelbel en haar tweelingzus Sneeuwkristal elfenstof uitgestrooid! Dit zorgt voor oogverblindende decoraties met sprankelende kleuren, fonkelende lichtjes en bloemrijke accenten.


Nog meer interessante artikelen