De dagen worden korter, het weer kouder en er hangt een herfstige magie in de lucht. Spooky season is begonnen met als hoogtepunt: Halloween!
Over een paar weken is het alweer tijd voor de griezeligste feestdag van het jaar en veel pretparken zijn omgetoverd tot een angstaanjagend leuke plek. Geniet van mooie decoraties, thema-activiteiten en een bijzondere sfeer in de onderstaande Duitse pretparken. Sla snel toe en boek een last minute Halloween bezoek!Halloween in LEGOLAND® Deutschland Resort

Voor veel kinderen is een bezoek aan het LEGOLAND® Deutschland Resort een droom die uitkomt. Het resort, gelegen in het Duitse plaatsje Günzburg, biedt alles wat je je maar kan wensen als je fan bent van LEGO®-stenen. Van coole achtbanen tot interactieve attracties en shows, er is genoeg te zien en te doen voor kinderen van alle leeftijden.

Legoland Halloween

Boek het LEGOLAND® Deutschland Resort

Halloween in Moviepark Germany

Moviepark Germany is een van de populairste pretparken in Duitsland en trekt jaarlijks vele bezoekers. Het park biedt een unieke combinatie van achtbanen, attracties, live shows en andere entertainmentmogelijkheden.

Moviepark Germany Halloween

Boek het Moviepark Germany

Halloween in Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is een uniek pretpark in Duitsland dat is gebouwd op een oude kerncentrale. Het is een populaire bestemming voor gezinnen en groepen van vrienden die op zoek zijn naar een unieke uitstapje.

Het is vooral een leuk pretpark voor kinderen tot en met 12 jaar, maar ook de oudere kinderen zullen zich hier zeker vermaken.

Wat Wunderland Kalkar zo anders maakt als andere pretparken is dat dit park een all inclusive formule heeft. Je betaald de entree en dan kun je gaan genieten. Je hoeft nergens meer aan te denken want je mag onbeperkt eten en drinken.

Wunderland Kalkar Duitsland

Boek Wunderland Kalkar in Duitsland

Vier Halloween in het Europapark

Een dag in Europa Park is een dag vol plezier en avontuur. Of je nu houdt van achtbanen, spannende shows of gewoon lekker eten, in Europa Park is er voor ieder wat wils. Dit Duitse pretpark is gelegen in Rust.

Het Europa Park heeft 11 themagebieden, met inbegrip van het Ierse, Duitse, Franse, Scandinavische, en Rusland-thema, en biedt meer dan 100 verschillende attracties en shows. Er is dus genoeg te doen en te zien voor iedereen!

Waterpark Rulantica, het zwemparadijs van Europa-park in Duitsland!
Europa Park Halloween Duitsland

Boek het Europa Park in Duitsland

Meer lezen over Halloween?


Nog meer interessante artikelen