Thuiswerken, ben jij het ook zo beu? Dit is de perfecte oplossing voor iedereen die niet naar kantoor kan of mag of voor de zzp- er. Het is namelijk mogelijk om een dag te gaan thuiswerken in een hotelkamer. Een ideale oplossing, in de Corona tijden, maar ook daarbuiten. Je kunt een dag (door) werken op een fijne en rustige plek. Je bent even uit huis en je steunt de mensen van het hotel.

Thuiswerken

Ondanks dat mijn werk in het onderwijs in aangepaste vorm doorging, mocht ik ook met de kinderen thuis aan de slag. Het ging super, het was druk maar we hebben zeker ook ontzettend genoten met en van elkaar. Naast mijn werk in het onderwijs werk ik ook als zzp- er en volg ik nog een studie aan de universiteit. Na een dagwerken, of een dag thuis met de kinderen was ik ’s avonds blij dat ik op de bank kon ploffen. Als ik even snel tussendoor dacht dat er een momentje was, werd ik weer gestoord. Heel efficiënt was ik ook niet bezig, want de wasmachine werd aangezet of toch net even iets huishoudelijks tussendoor wat op me lag te wachten. Ik was er echt aan toe om even buiten de deur te werken om zo even wat meters te kunnen maken. Wat een geweldig idee dat je tegenwoordig op verschillende plekken kunt thuiswerken in een hotel.

Thuiswerken hotel 't Paviljoen

Voor de thuiswerker

VoorDeThuiswerkers hebben enorm goed ingespeeld op wat mensen in deze tijd nodig hebben. Zij bieden verschillende opties aan, voor een dag thuiswerken in een hotel. Deze hotels stellen een kamer beschikbaar om te komen werken. Je kunt deze kamers al boeken vanaf €25,- en je kunt dan gebruik maken van Wifi, koffie, thee en een eventuele lunch. Deze heerlijke thuiswerk plekken zijn door heel Nederland te vinden, midden in de stad, de natuur of dichtbij het strand. Het is maar net waar je naar op zoek bent voor een inspirerende thuiswerk dag. Het is van deze hotels natuurlijk ontzettend slim om de hotelkamers te verhuren als werkplek, niet alleen voor werkende mensen maar ook om er gewoon even uit te zijn.

Thuiswerken in Hotel ’t Paviljoen in Rhenen

Ik ben 2 dagen gaan thuiswerken in het ’t Paviljoen hotel in Rhenen. Voor mijn studie had ik 2 dagen lang alleen maar zoommeetings en online lessen. Deze waren op een vrijdag en zaterdag en ik wist op voorhand al dat met 3 kinderen dit niet te doen zou zijn. Thuiswerken in een hotel zou de perfecte plek zijn en ik besloot om dit beide dagen te doen en ook hier te overnachten omdat het lange dagen zouden worden. Op deze manier zou ik ook even rustig bij kunnen komen.

In de hotelkamer is het Coronaproof verblijven en leef je eigenlijk je je eigen bubbel. Er was een prettig bureau en er was een waterkoker, waardoor ik heerlijk tussendoor kon genieten van een kop thee. Het bed zag er aantrekkelijk uit, maar ik kwam voor de studie en niet om uit te rusten al had ik dit ook met liefde gedaan:)

Hotel ’t Pavaljoen in Rhenen heeft ondanks dat het aan een drukke straat ligt een prachtige liggen zo midden in de bossen. Je kunt tijdens de pauze er heerlijk even uit lopen en genieten van wat geschiedenis. Het hotel heeft ook een prachtige ligging voor als je met kinderen naar het Ouwehands Dierenpark wilt en het wilt afsluiten met een nachtje in het hotel.

Dierenpark Rhenen

Mocht je gewoon lekker willen wandelen dan is een rondje om de dierentuin ook zeker een superleuk idee. Je loopt heel mindful in het bos en kan ook dieren spotten. Ik vond dit echt een super leuke ervaring en kon er echt van genieten!

Mijn ervaring met thuiswerken in een hotel

Wat was het alleen al fijn om er even tussenuit te zijn. Het is ontzettend rustgevend dat je niet kunt worden afgeleid, door kinderen of door dingen die je eigenlijk ook wel zou kunnen doen in het huishouden. Het voelde voor mij echt als een uitje. Ik werd gastvrij ontvangen in hotel ’t Paviljoen en kon er gebruikmaken van de take- away voor een lekkere lunch. Ook voor het avondeten kon je gebruikmaken van de lekkere keuken of kiezen voor een restaurant in de omgeving, zoals bijvoorbeeld het pannenkoekenrestaurant iets verderop.

hotel 't Paviljoen

Heerlijk is ook de prachtige omgeving. Je kunt er heerlijk wandelen in natuurgebied de Grebbeberg en op deze manier even je hoofd leegmaken!

de Grebbeberg
de Grebbeberg

Het is fijn dat VoorDeThuiswerkers alle hotels die een optie thuiswerken in een hotelkamer overzichtelijk op de website hebben staan. Op deze manier vind je heel gemakkelijk een hotel bij je in de buurt of juist verder weg zoadat je kunt genieten van de natuur, het strand of de stad.

Voor mij was het heerlijk in hotel ’t Paviljoen en zou het zeker iedereen aanraden! Niet alleen om thuis te werken maar ook voor een nachtje of een weekendje weg..

Tips en inspiratie voor Nederland

No post found

Wellicht ook interessant om te lezen

Nog meer interessante artikelen