Hotelkamer in panterstijl boeken? Vanaf nu kan dat! Dit kan in het Corendon Amsterdam New – West Hotel. Het Corendon Amsterdam New West Hotel biedt reizigers de perfecte balans tussen luxe en comfort. Het hotel heeft een gunstige locatie en genoeg voorzieningen. Of je nu naar Amsterdam komt voor zaken of plezier, dit hotel is een uitstekende keuze.


Panter hotelkamer Patty Brard Corendon Amsterdam New West hotel

Patty Brard lanceert hotelkamer in panterstijl

Zeg je panter dan zeg je Patty Brard. In samenwerking met Decor Amsterdam en Corendon Hotels lanceert Patty Brard vandaag haar eigen hotelkamer in panter look & feel in Amsterdam-West.

Patty: “Omdat ik al bijna 5 jaar mijn eigen succesvolle From PB With Love-collectie heb, wilde ik graag iets ludieks doen. Mijn lieve vrienden van Decor Amsterdam zijn altijd in voor een te gekke actie. Dus toen Corendon ook enthousiast reageerde hebben wij zelf vorige week een kamer een volledige panter metamorfose gegeven in het Corendon Amsterdam New-West hotel. Natuurlijk met een aantal gewilde items uit mijn nieuwste collectie zoals het uitverkochte teddy dekbed. Ook hangen de poncho’s klaar in de kast als je lekker gaat winkelen in de stad. Alles in de kamer is in panterstijl, van het behang, de stoelen tot de badmat. I love panter, maar dat was wel duidelijk volgens mij.”

De panterkamer is te boeken via de website van Corendon Hotels.


panter hotelkamer Corendon Amsterdam New West Hotel Patty Brard

Nog meer interessante artikelen