juf kadootje

Een leuk kadootje voor de juf of meester!

Juf kadootje

Deze week mocht ik alvast aan de slag met een juf kadootje. Thijmen gaat maandag voor vast naar een andere groep en bij afscheid hoort trakteren maar ook een kleinigheidje voor de juf.

OP het moment ben ik zelf helemaal fan om potjes of wat dan ook te bestickeren dus ik vond het voor de juf ook wel leuk om te doen en eigenlijk is het zo klaar.

Wat heb je nodig om een juf kadootje te maken?

  • glazen potjes
  • letter stickers ( of wat je maar wilt)
  • Snoepjes voor erin

Ik heb bij de Action glazen potjes gekocht die je kan afsluiten, lijken op weckpotjes. Ze zijn niet te groot, dus leuk om te vullen. Als je er een hele tekst op wilt zal het potje ook groter moeten zijn, anders zijn de letters zo klein. Handig om dit eerst te bedenken en dan de potjes te kopen. “De tekst die ik heb gebruikt: top, juf, ©Thijmen”. Niet te moeilijk maar een super resultaat.

De snoepjes waren zo gekocht, ik vind van die snoephartjes altijd leuk en heb gekozen voor winegums omdat iedereen die meestal wel lust (je kan de snoepjes ook zelf maken). Ik print de letters/ tekst zelf met de printer, dus ik zocht wat leuke kleuren bij elkaar. Eenmaal geprint is het  plakken en klaar! Klinkt leuk en niet te moeilijk toch?

-> Hier nog een leuke tip voor een leuk zelfgemaakt kado voor de meester of juf

Het resultaat

Het was leuk om te maken, Thijmen vond het leuk om te geven en de juffen waren enthousiast. Ik zeg een geslaagd juf kadootje!

Enthousiast en wil je net zulke leuke letters als dat ik heb gebruikt? Of heb je een ander leuk idee? Stuur mij dan een mailtje op : lifebyxenia@gmail.com. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Heb jij al een idee voor een kadootje voor de juf? Ik ben heel benieuwd en  ben zeker nog op zoek naar leuke ideeën dus laat een berichtje achter met jouw idee, leuk!

Groetjes Xenia

Op mijn Pinterest bord vind je nog meer leuke ideetjes en tips voor een leuk meester of juf kadootje

25 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.