Keesie kippenkop
Boeken

Keesie Kippenkop, de rioolridder

Het is een hilarisch verhaal vol gekke lijstjes voor beginnende lezers. Hugo van Look (de illustrator van Dolfje Weerwolfje) maakte de illustraties. De gouden samenwerking tussen Jozua en Hugo leidde tot een geweldig leuk boek waar lezers vanaf 7 jaar absoluut van zullen smullen . Keesie Kippenkop!

Keesie Kippenkop, de rioolridder

Keesie Kippenkop heeft het niet makkelijk. Hij is verlegen, hij heeft flaporen en een rare achternaam. Om te ontkomen aan de pestkoppen van school, verstopt hij zich in een openstaande rioolput. Daar ontmoet hij een schuwe man in een duikerspak. De ontmoeting met deze vreemde ‘onderduiker’ is het begin van een spannend en humoristisch avontuur.

De binnenkant van Keesie kippenkop

Wat vonden wij van dit boek?

Hier in huis lezen we altijd graag. We lezen zelf, bladeren door boekjes of we lezen gezellig voor. Het voorlezen hebben we ook met dit leuk boek gedaan.

Thijmen is groot fan van de schrijver Jozua Douglas. De verschrikkelijke badmeester is al een paar keer gelezen en de vreselijke tweeling valt ook goed in de smaak. Keesie Kippenkop heb ik voorgelezen aan mijn zoontje van 6. Het leest heerlijk voor en de hoofdstukken zijn niet groot, waardoor het een feestje is als je meerdere hoofdstukken voorleest. Als je zelf kan lezen, zal dit boek ook zeker in de smaak vallen.

Het gaat over een jongen dat wordt gepest, pesten is nooit leuk en het boek is dan ook zeker een mooi iets om het over plagen en pesten te hebben. Het boek was een feestje om te lezen en we zijn hier in huis dan ook heel benieuwd nar de volgende verhalen van Keesie en zijn familie. Het boek is grappig geschreven en Fynn zat dan ook regelmatig met een grote glimlach op zijn gezicht.

Keesie Kippenkop

Boek specificaties

  • Auteur:                              Jozua Douglas
  • Uitgeverij:                          Uitgeverij de Fontein
  • Jaar van uitgave:              2018
  • Prijs:                                  13.99
  • ISBN:                                    9789026147173
  • onder andere te koop bij bol.com

Zijn jullie ook fan van Jozua Douglas?

Groetjes Xenia

#samenwerking

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.