De techniek gaat als een mallen en Vtech producent van educatief speelgoed doet er een schepje bovenop met de nieuwe Kidizoom Duo 5.0. Een slimme camera voor de creatieve kinderen van 3 tot 12 jaar. Voor je het weet sta je er zelf gekleurd op!

 

Is jouw kind meer een Vlogger in de dop? Dan is de Vloggercam helemaal geweldig. Wij schreven een review, deze kun je hier lezen!

De voorganger van de Kidizoom Duo 5.0

Wij hebben al jaren een Kidizoom in huis, net als deze mama zijn mijn kinderen dol op foto’s maken. Mijn oudste zoon Thijmen kreeg deze camera toen hij 3 jaar werd en nu 5 jaar later wordt deze camera nog dagelijks gebruikt. Thijmen heeft inmiddels een andere camera maar zijn broertjes vinden het erg leuk. Fynn van 5 weet goed hoe het allemaal werkt en ik sta er regelmatig als aardbei op. Mayson van bijna 2 snapt nog niet helemaal hoe het werkt maar maakt toch zijn eigen foto’s als zijn broers op school zijn.

Kidizoom Duo 5.0

Met de Kidizoom Duo 5.0 lanceert VTech een all-in-one camera. In deze nieuwste verschijning in roze en blauw zijn maar liefst tien functies verstopt! Met 5 megapixels, 4x digitale zoom, een camera aan de voor- en achterkant, een automatische flitser en meer dan 70 grappige foto-effecten, muziek en spellen kun je het nog nauwelijks een camera noemen. Maar dat laat VTech kinderen van 3 tot 12 jaar liever zelf spelenderwijs ontdekken.

 

Kidizoom Duo 5.0 is uitgerust met toffe features voor stemopname en stemvervorming, maar ook een Mp3-speler (met koptelefoon), gezichtsherkenning en spellen met bewegingssensor. Vervelen bestaat niet meer: de reis naar creativiteit en eigen kunnen begint met deze all-in-one camera!

Foto’s en video’s maken en deze met een trukendoos aan effecten bewerken of ze via het bijleverde USB-kabeltje op computer of laptop bekijken; Kidizoom Duo 5.0 kan alles. De kekke camera met het grote kleurenscherm komt inclusief een koptelefoon en polsbandje. En ook aan de stevige behuizing is gedacht. Fijn voor ouders om te weten: er zit een instelling voor speeltijd op, zodat er regie gehouden wordt op de speelduur. Dat dit geen overbodige luxe is voor de Kidizoom Duo 5.0 zal spelenderwijs blijken, want dit speelgoed is te leuk om zomaar opzij te leggen!

Maken jullie thuis ook veel foto’s?

Ben je zo enthousiast over deze te leuke camera voor jouw kind? Klik hier voor nog meer informatie over deze Kidizoom

SpeelgoedSpeelgoed

Handige sites, tips en weetjes!

  • Op zoek naar een weekje of weekendje weg zonder risico? Bij CenterParcs kun je heel makkelijk jouw boeking annuleren. In deze tijd is dat natuurlijk heel fijn!
  • Wil je een leuk dagje uit? Via VakantieveilingenTripper.nl of de webshop van het AD kun je tot wel 10 euro per kaartje besparen.
  • Geen zin om de deur uit te gaan om een boek, kadootje of iets anders leuks te kopen? Bol.com is altijd een goed idee!
  • De beste deals naar Disney boek je vaak via Oad.nl
  • Wil je jezelf of juist iemand echt verrassen met een nachtje of weekendje weg en moet het een verrassing blijven tot het laatste moment? Bij SRPRS.ME boeken ze een heerlijke verrassingstrip voor je!

Nog meer interessante artikelen

2 reacties

  1. Wat een leuk ding! Ik wil mijn passie voor fotografie graag doorgeven aan mijn kinderen en dit is toch wel erg leuk!

  2. Wat een leuke camera. Echt iets voor mijn dochtertje. Ze maakt nu foto’s met mijn telefoon maar daar houd ik toch wel een beetje mijn hart vast ivm kapot vallen. Haha. Leuke review!

Reacties zijn gesloten.