Persoonlijk

Komkommer banaan peer smoothie

Smoothie ik ben er dol op. Zelf kan ik een smoothie eten/ drinken als ontbijt, lunch of zelfs als avondeten. een heerlijke smoothie bowl gaat er ook altijd wel in. Een smoothie is niet alleen lekker maar ook makkelijk om te maken.  Zo maakte ik van de zomer een zomersmoothie en onlangs maakte ik een smoothie met avocado. Welke smoothie ik vandaag wil delen? Lees gerust even verder:)

Welke smoothie is jouw favoriet?

Gezelligheid

Dit weekend kwam mijn nichtje , samen met man en kind gezellig logeren. Wat een heerlijke dag , gezellig naar dierentuin samen frietjes eten en heerlijk gespeeld met elkaar. Eenmaal de jongens op bed was het tijd om lekker bij te kletsen! Mijn favo drankje ; Malibu met 7up kwam ook op tafel..

Na een korte nacht riepen de vitamientjes ons toe , vandaar een gezonde groene smoothie .

Aan de slag!

Een aanrader om te maken:

  • 1 komkommer
  • 1 banaan
  • 2 peren
  • Mango Jango met kokos (Coolbest)
  • Alles even in de blender en klaar is de heerlijke smoothie

Eet smakelijk!

smoothie met banaan komkommer en peer

7 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.