Hi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op deze site! Ik ben Xenia, getrouwd en moeder van 3 heerlijke maar o zo verschillende jongens (2009/ 2013/ 2016) en wij wonen samen met Karel de kat in de Betuwe.

Sinds wij elkaar kennen is reizen altijd een onderdeel van ons geweest. We hebben al heel wat van de wereld mogen zien, de leukste uitstapjes gemaakt en kennis mogen maken met verschillende bijzondere plekken en culturen.

reizen

Nu als gezin van 5, gaan we er nog steeds graag op uit. De uitstapjes en de reizen hoeven namelijk niet te stoppen als er kinderen zijn. Het is geweldig om kinderen kennis te laten maken met verschillende culturen en plekken en de rugzakken te vullen vol met verhalen.

Ontdekken graag Nederland, maar in de vakanties zijn we veelal in het buitenland te vinden. In de vakanties proberen we altijd zoveel mogelijk te doen en te zien! Al genieten we ook van het strand en het zwembad. We zijn groot fan van Disney en hier komen we dan ook meerdere keren per jaar!

Over Rugzak vol verhalen

Via deze blog probeer ik je te inspireren voor de leukste uitjes, leuke activiteiten in en om het huis en vakanties met of zonder kinderen. Alle tips en ervaringen over Disney zullen worden gedeeld om jullie net zo enthousiast te maken over deze leuke Disney familie!

Je zit hier op Rugzak vol verhalen goed

⇒  als je op zoek bent naar inspiratie over Disney

⇒  als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen

⇒  als je op zoek bent naar een zonvakantie

⇒  als je op zoek bent naar de beste deals
⇒ als je op zoek bent naar een super toffe boomhut overnachting
⇒ als je op zoek bent naar de leukste uitjes
⇒ als je op zoek bent naar de leukste vakanties en reizen
⇒ als je op zoek bent naar praktische (reis) tips

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact met mij op! Je kunt contact op nemen door een mailtje te sturen naar contact@rugzakvolverhalen.nl

Wil je graag met ons samenwerken? Neem dan even een kijkje op samenwerkpagina.

overal waar je komt is magie “

Heel veel plezier met het vullen van jouw rugzak vol verhalen!

Lieve groetjes Xenia