Boomhut overnachting

Boomhut vakantie

Wil je met het gezin, met vrienden of gezellig samen bijzonder overnachten? Een boomhut overnachting is een geweldig ervaring. Slapen in een boomhut zal een unieke ervaring zijn voor groot en klein. Het is een originele en romantische manier om de nacht door te brengen.

Overnachten in een boomhut is enorm populair

Het slapen in een boomhut, treehouse of cabin is de laatste jaren enorm toegenomen. Er zijn op veel plekken in Nederland, Europa en daarbuiten waar je kunt overnachten op grote hoogte. Een boomhut overnachten is een geweldige plek voor een weekendje weg! Het overnachten in een boomhut is zo enorm populair datje er vaak op tijd bij moet zijn,. Deze unieke slaapplek wordt vaak ruim van te voren geboekt, dus wil jij ook slapen in een boomhut wacht dan zeker niet te lang!

Slapen in een boomhut

Wat een boomhut overnachting helemaal geweldig maakt is dat je hoog van de grond slaapt. Vaak ga je via een trap of touwbrug naar boven om bij de boomhut te komen. De verschillende boomhutten in Nederland zijn allemaal uniek, maar je slaapt er over het algemeen in luxe. Zo zijn er bijvoorbeeld ook luxe boomhutten waar je ook kunt genieten van een bubbelbad of hottub. Of boomhutten die midden in de natuur liggen, de zogeheten natuurhuisjes. Hier slaap je midden in de natuur met een geweldig uitzicht.

Hoe lekker is het om tussen de takken en bladeren te slapen en van dichtbij de vogeltjes te horen fluiten. Wat een boomhut extra bijzonder maakt is het uitzicht! Vaak zijn de boomhutten zo ingericht dat er voldoende leefruimte is en het terras maakt het helemaal compleet om zo te genieten van het prachtige uitzicht.

Tips en inspiratie voor een overnachting in een boomhut

boomhut overnachting Gelderland

Slapen in een boomhut? 6x boomhut overnachtingen in Gelderland

Boomhut overnachtingen zijn geweldig! Wil je er graag even tussenuit en ben je toe aan ...
Aqua Oceanfront Resort - Nicaragua

7x overnachten in een luxe boomtop in Midden-Amerika

Je volgende vakantie naar nieuwe hoogten brengen overweeg dan een verblijf in trendy boomhutten in ...
Tree house Lodge - Costa rica

3x overnachten in een luxe boomtop in Costa Rica

Je volgende vakantie op grote hoogte door brengen? Overweeg dan een verblijf in trendy boomhutten ...
Portofini Beach Resort & Restaurant - Belize

2x overnachten in een luxe boomtop in Belize

Je volgende vakantie op grote hoogte door brengen? Overweeg dan een verblijf in trendy boomhutten ...