De Puddle Jumpers van Sevylor brengen de beste elementen van een zwemvest en zwembandjes samen. Ga zorgeloos met kleine kinderen naar de zee of het zwembad, want de Puddle Jumper is het perfecte hulpmiddel om een kind zowel bewegingsvrijheid als veiligheid te bieden in en rondom het water.

Eerder schreef ik al over onze ervaringen met de Puddle Jumper en nu zijn er super leuke en vrolijke nieuwe modellen uit. De zomervakantie komt eraan, met deze Puddle Jumpers zal jij zeker de blits maken!

Sevylor Puddle Jumper

De Sevylor Puddle Jumper

De Puddle Jumper is niet zelfstandig uit te trekken door het kind, iets wat bij normale zwembandjes wel het geval is en de veiligheid niet ten goede komt. Op de rug is een in maat te verstellen gesp bevestigd en het product is eenvoudig en zonder worsteling aan en uit te trekken. Het is daarmee een praktisch hulpmiddel dat kinderen optimale bewegingsvrijheid en veiligheid biedt.

Een Sevylor Puddle Jumper is geschikt voor kinderen vanaf twee tot negen jaar met een gewicht tussen de 15 en 30 kg. Daarnaast is deze betrouwbare metgezel handig ineen te vouwen en zo dus gemakkelijk mee te nemen in een tas of koffer. Op naar een spetterende zomervakantie!

Puddle Jumper kliksysteem

De Puddle Jumpers zijn duurzaam

De Puddle Jumpers zijn aan de buitenzijde gemaakt van duurzaam en sneldrogend nylon dat niet schuurt, waar de binnenzijde is voorzien van schuim. Door dit materiaal is de drijfkracht heel hoog, het levert kinderen meer zelfvertrouwen in het water op, waardoor de zwemvaardigheid verbeterd kan worden.

Puddle Jumper opvouwen

De Sevylor Puddle Jumper heeft nieuwe motiefjes!

Deze maand komt Sevylor met drie nieuwe uitvoeringen van de Puddle Jumper; de Bee, de Unicorn en de Shark. Alle speelse ontwerpen hebben opvallende prints en kleuren. Niet alleen om het product extra aantrekkelijk te maken voor de kleintjes, maar het dient ook als een visueel instrument. Dankzij de felle kleuren kunnen kinderen gemakkelijker in de gaten worden gehouden door hun ouders- of verzorgers.

>> De Sevylor Puddle Jumper is onder andere te koop bij bol.com

Nog meer interessante artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.