{ review} +g win 1 van de 2 DVD's van Girls Trip
Film

{Review} Girls Trip + win de DVD (x2)

Vrienden en vriendinnen heb je als mens nodig. Ik in ieder geval wel, ik vind het dan ook heerlijk om gezellig samen dingen te ondernemen. Lekker een hapje eten, ergens thee drinken, naar de bios of gewoon bij iemand thuis lekker kletsen. Het is ook leuk om samen thuis een heerlijke vrouwen film te kijken. Heerlijk op de bank met een wijntje en zak chips! Klinkt dit je als muziek in de oren? Ik mag 2 keer de DVD Girls Trip weggeven, hoe? Lees gauw verder om te zien hoe je hier kans op maakt.

Girls Trip (2017)

Girls Trip

Vier goede jeugdvriendinnen (Regina Hall, Tiffany Haddish, Jada Pinkett Smith en Queen Latifah) zijn al jaren niet samen op pad geweest. Hoog tijd dus voor een Girls Trip! Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen, geflirt en gaan ze helemaal los.

Speelduur: 122 minuten  | Release is 24 januari 2017, vandaag dus..

Girls Trip is een comedy, gaat over vakantie, feestjes en is lachwekkend. Een heerlijke film om te kijken alleen of samen met iemand. Wat ook leuk is dat er mini optredens voorbij komen van bekende artiesten.

Normaal kijk ik dit soort “vrouwenfilms” met een vriendin, maar deze keer mocht ( lees moest) manlief mee kijken. Het is echt wel een vrouwenfilm maar door de leuke en droge humor werd er ook door hem gelachen. Volgende keer kijk ik weer gewoon lekker met een vriendin dat is bij dit soort films gewoon veel leuker. Lekker mee lachen, wijntje (of fris) erbij en lekker met een zak chips onderuit gezakt op de bank.

Win Win Win

Hoe leuk is dat, ik mag 2 DVD’s weg geven van deze leuke film. Lijkt het je leuk om samen met een vriend(in ) te genieten van deze film? Doe dan mee met deze leuke winactie! Wat moet je doen?

  • Laat hieronder een bericht achter (met geldig email adres) zodat ik weet dat je meedoet en laat weten wat jouw favoriete (vrouwen)film is
  • Like Life by Xenia op Facebook♦ Instagram♦ Twitter. Het is niet verplicht, maar ik zou dit erg waarderen
  • Deel, tag, Like dit bericht op Facebook allemaal niet verplicht, maar wel super tof!
  • De winactie zal lopen tot en met 4 februari 2018. Ik zal de winnaar een mailtje sturen, reageer binnen 24 uur anders maak ik iemand anders blij.

Ellen en John, gefeliciteerd! Jullie hebben beide een DVD van deze te gekke film gewonnen! Ik stuur jullie een mailtje!

groetjes Xenia

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking.

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Voor meer winacties en prijsvragen kijk dan op gratiswinactie, Ikhebprijs of PrijsvragenGala

41 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.