review toiletpret
Reviews,  Spellen

Toiletpret, een hilarisch maar zeker ook een spannend spel voor jong en oud

Wij zijn hier thuis gek op spelletjes, hoe heerlijk is het om samen met je kinderen een gezellig spelletje te doen aan tafel. Het is wel eens zoeken omdat er een leeftijdsverschil is maar met dit super leuke spel hebben we ons al uren vermaakt!

Toiletpret een echt familiespel

Alleen de titel roept al lachende gezichten maar ook zeker nieuwsgierigheid. Hasbro heeft weer een super hilarisch spel uitgebracht, niet alleen hilarisch maar zeker ook spannend.

Het spel is voor kinderen vanaf 4 jaar, maar als je dit met elkaar speelt kunnen peuters zeker meespelen. Wij speelden dit met 2 van de 3 jongens (4 en 8) en hadden grote schik. Het is spannend of jij degene bent die net de straal krijgt. Gespannen koppies en natuurlijk lachen als de ander een nat pak haalt. Fynn van 4 lag helemaal dubbel als iemand de straal kreeg, maar zelf schrok hij steeds. Wij moesten (en vooral zijn grote broer) natuurlijk lachen en hij vond dit in het begin niet helemaal leuk. Later was het een sport om zo vaak mogelijk de straal in je gezicht te krijgen.

review toiletpret

Toiletpret de spelregels

Als je de doos openmaakt maakt je de toiletpot vast op de juiste plek, doet er wat water in en de lol kan beginnen. Verder is het spel eigenlijk heel simpel. Want wie o wie krijgt de WC- douche?

Het is de bedoeling om de beurt de wc- rol te draaien. Hier staan getallen op van 1 tot en met 3. Het aantal dat je draait moet je de wc doorspoelen en dat klinkt echt heel echt. Hoor je alleen een doortrek geluid? Dan heb je geluk en mag je een ronde verder, maar heb je pech? Dan krijg je de “wc water ” naar je toe gespoten. Je bent dan af.

De winnaar is degene die overblijft en niet nat geworden is.

review toiletpret

Heb jij een favoriet (familie) spel?

Toiletpret, hoe wij het vonden?

Wij vinden het een geweldig spel, het is erg goed voor de lachspieren. Ondanks dat het als kinderspel staat omschreven kun je dit ook spelen met volwassenen. Ik weet zeker dat dit heel veel schik zal opleveren.    De eerste paar rondjes hebben we ons netjes aan de regels gehouden maar hebben deze een beetje laten varen, het was veelste leuk om te stoppen! Speel je het volgens de regels, dan ben je binnen een kwartiertje klaar, wat zeker prettig is als je dit met kleine kinderen speelt.

De eerste keer een straal krijgen was even wennen voor de kinderen, maar toen papa gelijk een straal kreeg lagen ze helemaal in een scheur. Ik vind het spel echt hilarisch en een aanwinst om in je kast te hebben. De toiletpot staat hier regelmatig op tafel en ook de vriendjes en vriendinnetjes moeten eraan geloven.

Met toiletpret is plezier zeker gegarandeerd! Lijkt het je ook een heerlijk spel? Je kan het onder andere kopen bij bol.com

groetjes Xenia

volg je mij al?

 Facebook| Instagram| TwitterPinterest

Toiletpret

 

———————————————————————————————————————————————————-

⊗ Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf voor een review. 

͛

12 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.