We leven in een digitaal tijdperk en kinderen groeien hier mee op. Ook hier in huis kunnen we de Ipads, (spel) computers en YouTube niet meer weg denken. Mijn kinderen volgen verschillende vloggers op de voet en het liefst willen ze beroemd worden. Thijmen is zelfs al een eigen YouTube kanaal gestart om zijn stopmotions te delen. Hij maakt ook graag filmpjes en video’s en wij zijn dan natuurlijk zijn ideale publiek. De Vloggercam van Vtech is een ideale camera om de eerste stap naar beroemdheid te zetten.

Vtech Vloggercam Burgers Zoo

De Vtech Vloggercam

Deze coole camera is stoer blauw van kleur en leert vloggers (in de dop) vanaf 5 jaar hoe je filmpjes maakt, bewerkt, monteert en deelt. Deze camera heeft zelf alles in huis voor een optimaal resultaat.

Vtech Vloggercam Burgers Zoo

De Vloggercam is stevig en kan tegen een stootje. Er is verstelbare flip- up lens waardoor je heel gemakkelijk een selfie video kan maken. Het heeft een 2,4 inch lcd- kleurenscherm, waar je heel makkelijk tussen door jouw opnames kunt checken. Standaard heb je 256 MB geheugen, want natuurlijk te weinig is voor al de filmpjes die gemaakt worden. Je kunt het dan ook gemakkelijk uitbreiden met een microSD kaart..

Vtech Vloggercam Life by Xenia

Deze camera is voorzien van meer dan 20 opties en thema’s, zoals coole en grappige effecten. Hier mee kun je alle foto’s en video’s bewerken om ze helemaal naar jouw stijl aan te passen.

Het meest gave wat bij deze Vloggercam zit is toch wel het green screen. Met het bijgeleverde groene doek kun je een eigen show maken, voorwerpen laten zweven en je zelf onzichtbaar maken. Je kunt daarna gelijk speciale video effecten toevoegen

Vtech Vloggercam Life by Xenia green screen

Wat vinden wij van deze Vloggercam

Je kunt met deze Vloggercam spelletjes spelen,je creativiteit kwijt. En er zit humor in. Het toestel is makkelijk te bedienen en het werkt eigenlijk gelijk voor zich als je de camera aanzet.

Door het zelf allemaal uit te vogelen, maak je de leukste creaties en werkt dit positief voor je zelf vertrouwen.

Het statief is echt een groot pluspunt. We hebben ook de actioncam en Kidizoom van Vtech in huis en daar zit ook een selfiestick bij maar deze Vloggercam kun je het ook als statief gebruiken. Dit is natuurlijk heel handig in je eentje de mooiste creaties te maken.

Wil je meer weten over de Kidizoom DUO 5.0? Klik dan hier..
Vtech Vloggercam Burgers Zoo

Het fijne van deze camera is dat het allemaal makkelijk te bedienen is en je alles op het cameraatje zelf kunt doen. Je filmt, bewerkt en kunt gelijk jouw resultaat laten zien.

Vtech Vloggercam Life by Xenia

Deze toffe camera valt bij alle 3 de heren in de smaak, nou zijn ze ook gek op alles wat maar knopjes heeft maar ze maken de mooiste dingen. Ook de kleinste van 4 weet met een heel klein beetje hulp hoe het werkt. Deze Vloggercam gaat op het moment overal mee naar toe . Zo gingen we laatst naar het strand en de dierentuin en daar werden mooie foto’s en vlogs gemaakt. En thuis wordt het groene doek op verschillende plekken gebruikt. De grappigste green screens worden er gemaakt!

Vtech Vloggercam Life by Xenia

Het is een handig ding en ziet er gewoon ook heel leuk uit, ik denk dat er heel veel nieuwe vloggers zullen opstaan door deze leuke Vloggercam.

Wat ook heel positief is dat je de camera gewoon met een snoertje kunt opladen. Niks geen batterijen, gewoon een stopcontact!

Niet twijfelen, deze camera gaat jouw kind geweldig vinden!

Handige sites, tips en weetjes!

  • Op zoek naar een weekje of weekendje weg zonder risico? Bij CenterParcs kun je heel makkelijk jouw boeking annuleren. In deze tijd is dat natuurlijk heel fijn!
  • Wil je een leuk dagje uit? Via Tripper.nl of de webshop van het AD kun je tot wel 10 euro per kaartje besparen.
  • Geen zin om de deur uit te gaan om een boek, kadootje of iets anders leuks te kopen? Bol.com is altijd een goed idee!
  • De beste deals naar Disney boek je vaak via Oad.nl
  • Wil je jezelf of juist iemand echt verrassen met een nachtje of weekendje weg en moet het een verrassing blijven tot het laatste moment? Bij SRPRS.ME boeken ze een heerlijke verrassingstrip voor je!

Nog meer interessante artikelen