Reisinspiratie,  Reisproducten

Zwemmen zonder zorgen met de Sevylor Puddle Jumper

De Puddle Jumpers van Sevylor brengen de beste elementen van een zwemvest en zwembandjes samen. Ga zorgeloos met kleine kinderen naar de zee of het zwembad, want de Puddle Jumper is het perfecte hulpmiddel om een kind zowel bewegingsvrijheid als veiligheid te bieden in en rondom het water.

Weet je wat zo leuk is? Wij mogen een aantal Sevylor Puddle Jumpers weggeven..

De Sevylor Puddle Jumper

De Puddle Jumper is een drijver voor kinderen tussen de 15 en 30 kg. De drijver bestaat uit zwembandjes om de armen en uit een borstdrijver. In tegenstelling tot vele andere drijvers is de Puddle Jumper geen drijver op basis van lucht. De drijfelementen bestaan uit schuim welke een sterke drijf kracht hebben. Dit schuim is mooi verpakt met polyester. (Uiteraard verkrijgbaar in meerdere leuke printjes). Het borst stuk heeft een sluiting aan de achterzijde. De sluiting is
voorzien van een veiligheidssluiting. De sluiting kan je aan de achterzijde verstellen zodat hij goed
passend is voor elk kind.

Sluiting Sevylor Puddle Jumper

Met zwemmen kom je ogen te kort

Zwemmen is bij ons thuis een uitje waar elk kind – ongeacht de leeftijd – naar uit kijkt. Wij gaan er graag zwemmen met ons gezin en het zal je dan ook niks verbazen dat we blij zijn dat de zomer weer begonnen is. Met een groot gezin moeten we onze ogen overal hebben, zeker als je bedenkt dat 2 van de 5 kinderen nog geen zwemdiploma hebben. Het mee nemen van zwemhulpmiddelen in dan ook een vereiste. In de afgelopen 15 jaar hebben wij met onze kinderen heel wat afgezwommen en heel wat hulpmiddelen gebruikt. Dit keer mochten we de enige echte Sevylor Puddle Jumper eens uitproberen.

Sevylor Puddle Jumper

De eerste indruk van de Sevylor Puddle Jumper

Onze pipp (4) mocht zelf een Puddle Jumper uitzoeken. Er zijn 4 verschillende printjes en hij koos voor de schildpad. Ik vond het zelf moeilijk kiezen, want ze zijn allemaal zo leuk, maar Pipp wist het gelijk, de schildpad moest het zijn! De Puddle jumper maakte gelijk indruk, want Pipp vroeg dagelijks of zijn zwemvriendje er al was. Kortom, het ontwerp is goed gekeurd! Eenmaal binnen wilde Pipp hem gelijk uit testen. Helaas waren de zwembaden op dat moment (ivm corona) hier in Duitsland nog niet geopend. Maar met het zomerse weer op komst kon het zwembad in de tuin ook prima.

De Sevylor Puddle Jumper in de praktijk

Precies zoals verwacht, noemde Pipp het echt zijn zwemvriendje en ging samen met zijn vriendje het water in. In het kleine badje kan Pipp zelf staan, maar het was gelijk de perfecte manier om even aan te voelen wat de drijver allemaal kon. Nou dat duurde maar heel even… Het effect van de Puddle Jumper was gelijk positief! Pipp voelde zich zeker in het water en liet zich hangen om te kijken of hij bleef drijven. Ja hoor! Dat werkt prima. Het duurde maar even voordat hij vroeg of hij dan ook in het grote bad mocht. Ons grote zwembad is 135 cm diep dus daar kan Pipp niet in staan. Wij waren dan ook heel erg benieuwd of hij zich dan ook zo zeker zou voelen, gezien het grotere bad voor hem nog wel een beetje en drempel was. Als Pipp mee ging dan wou hij alleen mee als hij in een opblaasbootje mocht zitten. We besloten dan ook maar om daar mee te beginnen. Maar eenmaal in het bad wou hij zelf in het water en al snel zei hij mama die boot hoeft niet meer hoor, ik kan het zelf!. Inmiddels zwemt Pipp samen met de andere kinderen en met papa en mama in het grote bad en oefent hij ook echt met zelf zwemmen. Kortom, niet alleen ons ouders geeft het een fijn gevoel, het kind zelf voelt zich ook een stuk zekerder.

Zwemmen zonder zorgen met de Sevylor Puddle Jumper

De voordelen van de Sevylor Puddle Jumper

 • Door de drijvers op de buik kan het kind niet met zijn hoofdje in het water raken. Deze extra veiligheid zorgt er voor dat je kindje, ook wanneer deze in het water springt of valt, niet kopje onder zal gaan. Een ander groot voordeel is dat hij drijft op basis van schuim, dus je hebt geen lekke bandjes meer! Wat een genot is dat!
 • Het materiaal van de Puddle Jumper is zo fijn dat het geen sporen achter laat. Wie kent het niet, schaaf plekken onder de armen van de zwembandjes. Wij hebben echt alles geprobeerd bij onze kinderen, van normale bandjes tot aan de ronde bandjes, maar de schaaf plekken bleven komen. We hebben dit met de Puddle jumper nog niet ervaren.
 • Wat voor ons het grootste pluspunt is : ‘ Pipp voelde zich safe met zijn vriendje’ . Dit betekent niet dat je als ouder niet meer de plicht hebt om toezicht te houden, er gaat immers niks boven de ogen van ouders als het gaat om zwemmen met kinderen. Maar het gevoel dat hij zich zekerder voelt is veel waard.
 • De verschillende leuke printjes maken het zwemvest natuurlijk compleet!
 • Het droogt snel

Of er ook nadelen zijn? Het enige nadeel wat er kan zijn is dat hij iets minder compact is. (Met de nadruk op kan) Gezien hij al volledig voorgevormd is, kan je hem niet zo makkelijk mee nemen als opblaasbare bandjes. Echter, als je dit afweegt tegenover het genot die zowel jij als ouder en je kind er van hebben, dan is er wat ons betreft geen nadeel te bekennen.

>> De Sevylor Puddle Jumper is onder andere te koop bij bol.com

No shortCode found

Misschien ook interessant om te lezen

73 reacties

 • Lotte

  Wat een fijne zwembandjes! Ik zag deze op vakantie bij kindjes en zij hadden zo’n grote bewegingsvrijheid… Ideaal! En veiligheid voorop in dit land vol water! Doe graag mee voor de sinaasappel/ oranje variant voor mijn zoontje.

 • Trezie Meuwissen

  Wat een leuke winactie. Alle prints zijn leuk, maar als ik een voorkeur moet doorgeven dan ga ik toch voor de papegaai!!

 • Wessel

  Onze jongste is dol op water en hij wordt steeds avontuurlijker. Dan is deze Puddle Jumper wel erg handig en welkom nu! De oranje is lekker opvallend: vrolijk en veilig! 👍

 • Helaine Weide

  WAt een uitvinding! Geweldig. Ik ben altijd heel erg bang voor het verdrinken dus dit zou echt een uitkomst zijn….Ik heb geen voorkeur voor een print, ik doe echt mee voor het systeem…

 • Lynn Mahieu

  Heel handig met twee kindjes die nog niet kunnen zwemmen hier! Ik vind de oranje heel tof dus doe daar graag voor mee!

 • Eline

  Ideaal voor me zoontje! En voelt ook veiliger aan.
  Ik zou voor de gele gaan.
  Aangezien geel de lievelingskleur van mama is haha 🙂

 • evah

  Wat een leukerds en superhandig! De schilpad is hier de grote favoriet, die vinden dochtertje en zoontje allebei het leukst. Kunnen ze er mooi samen van genieten!

 • Jacqueline Pallett

  Hé, wat een goed idee! Lijkt me een stuk beter dan alleen de vleugeltjes. Ik zou me in ieder geval een stuk meer op mijn gemak voelen als mijn kleindochter de Puddle Jumper aan zou hebben. Alle designs zijn leuk, wat moeilijk kiezen. Maar als het dan echt moet, dan de papegaai.

 • Nadine

  Ik doe graag mee voor een gele! Superleuk en handig! Dat merkte ik weer toen we laatst gingen zwemmen met bandjes om de armen. Dat drijft toch minder goed.

 • Yvonne W.

  Wat een fantastisch product! Geen strijd en gedoe meer met de opblaasbandjes… Heerlijk! De oranje vinden we hier het leukst!

 • Loes Wevers

  Ohhh wat een mooie winactie! Ze zijn allemaal geweldig, maar de papegaai is hier licht favoriet. Ons kleine meisje is net 2 geworden en broer zwemt al jaren met een puddle jumper, maar helaas heeft niemand dit cadeau van haar lijstje afgestreept. Het zou super zijn om op deze manier toch nog de zo gewenste puddle jumper te ontvangen, zeker omdat dit dametje graag alles zelf wil doen… een beetje extra veiligheid is bij haar nooit een overbodige luxe! Fingers crossed…

 • Debby Koeman

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje, Papegaai Design vind ik erg leuk! Schattig, praktisch en veilig.

 • Jouke

  Wat super leuk, Xenia!! Ik doe graag mee voor ons waterratje Soof,… we gaan voor de gele of de rode😍

 • Anneliese de Waal

  Vind de gele kleur erg leuk voor mijn dochtertje Sam 😊😊, ik doe erg graag voor haar mee 😀😀 Groetjes Anneliese de Waal

 • D. Sprenger

  De gele zou top zijn voor mijn zoontje. Zijn nu op vakantie en hij kan niet stil zitten. Dit zou mij wat meer rust geven aan het strand of bij het zwembad.

 • Linda tromp

  Woww de schildpad zou geweldig zijn voor onze zoon we hebben er nu 2 maar die zijn wel heel erg meisjes achting ( van z’n zusjes geweest)😬🤣🤣

 • Angela

  Owh wat een toffe winactie en wat een leuke prints. Ik vind ze allemaal tof! Als ik win laat ik me graag verrassens!

 • Marian B

  Leuk zijn ze! Wij hadden een puddle-jumper van vrienden gekregen maar deze is nu wat versleten, zakt naar beneden.
  Verder bevalt het wel erg goed. Mijn dochtertje heeft ze bekeken en vindt de rode watermeloen het mooist. We gaan duimen!

 • sanne

  Dit is echt super handig voor mijn zoontje, die met de schildpad of papegaai zou hij wel erg leuk vinden.

  • Marieke Theloosen

   Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor een vriendin. De schildpad of de papegaai zijn wel heel erg vrolijk. Die zouden goed staan bij de kleine meid!

 • susanne plank

  Geweldig voor mijn dochter, ze wil perse net als haar oudere broer zwemmen, maar ze wordt eind deze week net pas 3. Dit geeft een stuk extra veiligheid, wat weer heel goed is voor mijn hart 😉

 • Emmy

  Geen gezeur meer met afzakkende opblaasbare zwembandjes!
  Deze Puddle Jumper lijkt me geweldig voor mijn kleindochter van 2.
  De papegaai vindt zij erg gaaf.

 • Roy

  Superleuk en een geweldige uitkomst voor ons dochtertje, zij wil graag zwemmen. In het water vind ze de ontspanning die haar lichaam nodig heeft. De schildpad is geweldig.

 • Rick Frederiks

  Graag de 🐢, die vind ik érg mooi!! Ik ben 5 jaar en heel erg bang voor ’t zwembad… 🥺 😢Misschien dat deze bandjes me gaan helpen, dat ik merk, dat ik écht blijf drijven…. en dat ik zwemmen léuk ga vinden!!! 😄😄💦🤿

 • Willemijn

  Wat een fijn cadeau zou dat zijn. Mijn kleinzoon ziet geen gevaar en lijkt wel een kikkertje want hij springt overal op en weer af. De kikker zou zo goed bij hem passen. Mag ik alsjeblieft meeloten?

 • Noortje

  I feel you! Onze oudste zwemt al met deze ontzettend fijne zwembandjes; wàt een topproduct, zeg! Ontzettend fijn als onze jongste ook lekker veilig kan spetteren; ik kies de oranje! Valt lekker op en voelt daardoor nòg veiliger!

 • Tamara Jongkees

  Heelleuk! Onze kinderen zijn Filip zwemmen. Die met de schildpad vind ik het leukst voor mijn jongste.

 • Jacqueline van de Manakker

  Dat zou echt geweldig zijn voor ons meisje en we zouden dan gaan voor de papagaai, di vindt ze zo leuk

 • WIllem de Wal

  Mijn neefje en nichtje gaan begin september samen met hun ouders een jaar met een camper door Europa trekken. Leuke zwembandjes voor een goede bescherming zijn dan uiteraard een must. De print met de papegaai of de schildpad zullen ze vast erg mooi vinden.

 • Annika van Vliet

  Wauw! Dat het lastig kiezen is, snap ik. Daar heb ik ook last van. De vogel is super, maar de schildpad vind ik ook erg leuk. Kortom; keuzestress.

  • Rick Frederiks

   Graag de 🐢, die vind ik érg mooi!! Ik ben 5 jaar en heel erg bang voor ’t zwembad… 🥺 😢Misschien dat deze bandjes me gaan helpen, dat ik merk, dat ik écht blijf drijven…. en dat ik zwemmen léuk ga vinden!!! 😄😄💦🤿

  • Carolien

   Ik ga voor de schildpad voor mijn zoontje Sepp. Ik zie hem hiermee al het zwembad of de zee trotseren!

  • Rianne

   Altijd al benieuwd geweest naar de ervaringen met deze bandjes, zo te lezen een succes! Ik doe graag mee aan de Winactie om kans te maken op de schildpad bandjes voor mijn zoontje.

 • Bianca

  Dit lijkt me echt geweldig. Onze kids zijn door Corona nog maar weinig in het zwembad geweest maar die lijkt me echt heel veilig. Mijn dochtertje vindt de vogel heel mooi.

  • Ninke Fennema

   Ik noem mijn dochter als sinds ze een baby is een schildpadje! Dan zie in haar ook in het water natuurlijk graag in de schildpad puddle jumper!

 • Marieke

  Super tof! Ik doe heel graag mee voor Vera voor de rode! Noah heeft er ook 1 en die is er heel erg blij mee!

  • Karin Korteland

   Mijn dochter heeft al een puddle jumper. Bevalt echt super goed! Voor haar broertje zou deze ook erg goed van pas komen!!
   De papagaai of de watermeloen die wijst hij fanatiek aan 😉