SOLO: A Star Wars Story
Film,  Reviews

SOLO: A Star Wars Story

Na een reeks gebeurtenissen in de criminele onderwereld raakt  Han Solo bevriend met zijn co- piloot Chewbacca en ontmoet hij de beruchte gokker Lando Calrissian. Samen gaan ze op een reis die  uiteindelijk bepalend zal zijn voor de meest iconische helden uit de Star Wars Saga. 

 

SOLO: A Star Wars Story is vanaf 23 mei in de bioscoop, Kiki  (Kiki’s Kloset)ging voor Life by Xenia naar de rode loper en verteld ons hoe het was. Lees je mee?

SOLO: A Star Wars Story , rode loper verslag

Dinsdag 22 mei 2018 was het zo ver: De voorpremière van Solo: a Star Wars Story in Cinemec in Utrecht met bekende Nederlanders, een drankje, een hapje en de rode loper, waar ik bij mocht zijn! 23 mei 2018 zal deze film voor het grote publiek in première gaan.

Als eerste wil ik Xenia enorm bedanken dat ik voor haar in de plaats mocht gaan! Dus bij deze: dank je wel!!! Lieve Kiki, super leuk dat je wilde gaan en dat je zo hebt genoten!

De première

Om 19.00 uur stond ik paraat in het persvak bij de rode loper om alle BN’ers vast te leggen op de gevoelige plaat. Ik moet wel er bij zeggen dat ik de jonge garde van de BN’ers niet allemaal kende (mijn oprechte excuses!), maar gelukkig kon ik hier en daar navraag doen, zonder dus een enorme flater te slaan. Namen die iedereen wel kent die over de rode loper paradeerde waren onder andere: Dennis Weening, William Rutten, Martijn Krabbe, Kees van der Spek, Danny Froger, Brainpower en Klaas van Kruistum.

Hieronder een impressie van alle BN’ers:

Wat vond ik van de film?

Tegen een uurtje of negen, gingen we allemaal naar binnen voor de voorpremière van Solo: a Star Wars Story. De film was fantastisch! Mooie special effects (of course), goed acteerwerk, geweldige settings en het verhaal was goed opgezet. Even wel een kleine tip: ga jij deze film ook bekijken in de bioscoop? Ga dan niet vooraan zitten! Ik zat op de tweede rij en dan is de film te indrukwekkend en snel om het goed te kunnen volgen, waardoor het een beetje overweldigend is.

Conclusie

Al met al was het een geweldige avond en ik heb genoten! Ik was wel een beetje zenuwachtig toen ik er heen ging, maar dat was snel over nadat de eerste BN’er de rode loper betrad. Dus nogmaals: Dank je wel Xenia!!!

SOLO: A Star Wars Story is vanaf 23 mei in de bioscoop te zien!

Ben jij een Star wars fan?

 

VOLG SOLO: A STAR WARS STORY VIA:

Website: www.starwars.nl

Facebook: http://facebook.com/StarWarsNL

Twitter:  http://twitter.com/StarWarsNL

YouTube: http://youtube.com/StarWarsNED

 

Lieve Kiki, heel erg bedankt voor je leuke verslag en je enthousiasme! Kiki heeft zelf ook een blog, neem zeker eens een kijkje! www.kikiskloset.nl

 

Doe je al mee met de winactie? Win een Lock Star !Het zou weleens de rage van 2018 kunnen worden!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.