Deze winter openen er weer nieuwe accommodaties in Tirol waarbij thema’s als ontspanning, dromen en huiselijkheid centraal staan. De nieuwe, Tiroler accommodatieverstrekkers gaan in het winterseizoen 2022/23 met de tijd mee en bieden dankzij smaakvolle kamers en appartementen, culinaire beloften en een ontspannen wellness-aanbod alles wat bijdraagt aan een perfect geslaagde wintervakantie.

In dit overzicht hebben meest fijne accommodaties waar je jezelf echt thuis zult voelen in Tirol op een rijtje gezet.

  1. Alpengasthof Hohe Burg
  2. Hotel Kokon
  3. Hotel Enzian****
  4. Hotel Klosterbräu
  5. Harry’s home Telfs

Alpengasthof Hohe Burg

In Trins ligt het traditionele hotel Hohe Burg in het Tiroolse Wipptal. Een deel van het gebouw is omgebouwd tot prachtige appartementen. Het bestaat nu uit acht sfeervolle kamers en vier nieuwe, moderne appartementen. Verder kun je heerlijk ontspannen in de rustruimte of sauna’s.

Prijzen en beschikbaarheid voor hotel Hohe Burg vind je hier


Hotel Kokon

Familie List maakt hun droom waar met het nieuwe appartementengebouw Kokon in Leutasch in de regio Seefeld. Vier ecologische en geraffineerde vakantieappartementen, voor 3 personen, bieden alles voor een gezellig verblijf. De appartementen kunnen ook gecombineerd geboekt worden voor grotere groepen. Hout en beton worden op vakkundige wijze met elkaar gecombineerd en de inrichting laat geen wensen onvervuld

Prijzen en beschikbaarheid voor Hotel Kokon vind je hier

Hotel Kokon in Leutasch

Hotel Kokon in Leutasch © Kokon, Lisa Medina Walzl


Hotel Enzian****

Het kleinste 4 sterren-hotel in Obergurgl, adults-only, opent komende winter. Hotel Enzian bestaat uit 26 gerenoveerde kamers, een skypool met 360°-bergpanorama, fitnessruimte en een skikelder. De gastvriendelijkheid van de familie Santer is echter al vanouds.

Prijzen en beschikbaarheid voor Hotel Enzian vind je hier


Hotel Klosterbräu

Al meer dan 200 jaar verwelkomt de familie Seyrling in het traditionele Hotel Klosterbräu zijn gasten en gaat hierbij altijd met de tijd mee. Het hotel wordt continu gerenoveerd, uitgebreid en omgebouwd. Voor aankomend winterseizoen zijn een gezinssauna, een klimtoren, een brouwerij, bierpub en een nieuwe skikelder gerealiseerd.

Prijzen en beschikbaarheid voor Hotel Klosterbräu vind je hier


Harry’s home Telfs

Het nieuwe Harry’s home van de familie Ultsch ligt aan de voet van de Hohe Munde in Telfs, op slechts 20 minuten van Innsbruck. Met zijn centrale ligging en moderne inrichting, kleine werkplek en kitchenette, biedt Harry’s home de perfecte accommodatie om werk en plezier te combineren.

Prijzen en beschikbaarheid voor Harry’s home Telfs vind je hier

Harry’s home Telfs

Harry’s home Telfs © Daniel Zangerl


Lees ook: 5x ontspannen overnachten in Tirol

Vakantie naar Oostenrijk


Meer lezen over vakanties in de sneeuw

Nog meer interessante artikelen