Het is altijd fijn om plannen te maken om er even tussenuit te gaan. Wij als gezin gaan er graag op uit en maken graag plannen voor een volgende vakantie of een weekendje weg. Ben jij ook druk bezig met plannen maken? Dan is recreatiepark de Leistert zeker een goed idee, hieronder leg ik je uit waarom.

Kamperen of toch meer luxe, je hebt de keus op recreatiepark de Leistert

Hou je net als wij van kamperen dan ben je op dit bungalowpark in Limburg aan het goede adres. Of je nu met een eigen kampeermiddel komt of toch liever wat huurt, het kan allemaal en beleef op deze manier jouw ultieme kampeergevoel.

Kamperen de Leistert

Ben je van iets of nog ietsje meer luxe dan kun je hier ook je hart ophalen. Er zijn vele soorten bungalows voor veel of weinig mensen. Zo zou je zelfs jouw familieweekend hier kunnen doorbrengen want er zijn verblijven tot wel 18 personen. De bungalows zijn voorzien van genoeg luxe zoals een fijne sauna en een playstation voor de kinderen. Voor een ieder is er wel een goed verblijf te vinden.

Vakantiepark de Leistert heeft een Indoor speelparadijs

Als je op vakantie gaat, een weekendje weg of gewoon een dagje op pad hoop je natuurlijk altijd op mooi weer. Of in ieder geval droog weer, nu wonen we in Nederland en komt het voor dat er weleens een regenbuitje valt.

Het fijne op dit park is dat er ook binnen gespeeld kan worden, er is een heuse speeljungle met 500m2 speelplezier. Kinderen tot een jaar of 12 kunnen hier met veel plezier spelen en klauteren.

La Selva speeljungle de Leistert

Er kan zowel binnen als buiten gezwommen worden bij vakantiepark de Leistert

Als je tegen mijn kinderen zegt: vakantie, is het eerste wat ze roepen: Ah we kunnen lekker gaan zwemmen! We hebben echte waterratten in huis en zeker als we op vakantie gaan is een camping met zwembad eigenlijk gewoon een eis. Hoe fijn is het als het weer buiten iets minder is, je toch lekker kan gaan zwemmen.

Gelukkig heeft de Leistert het allemaal, zo is er een prachtig subtropisch zwemparadijs waar je jezelf kunt vermaken met lagunebaden, bubbelbaden en een stroomversnelling. Ook zijn er glijbanen en is er een apart bad voor de allerkleinsten.

lees ook: 7 tips voor een camping met een waterspeeltuin in Nederland
Subtropisch zwembad De Leistert

Het is altijd fijn dat er bij slecht weer ook gezwommen kan worden, maar laat de temperatuur het toe of vind je het buiten gewoon heerlijk, dan is er ook een buitenbad.

Het buitenbad is geopend van half mei tot en met eind augustus. Je kan hier heerlijk meedeinen met de golven, lekker glijden of lekker liggen op de ligweide. Ook voor de kleintjes is er een apart gedeelte om te genieten met veel waterpret.

buiten golfslagbad

Recreatiepark de Leistert heeft een geweldige waterspeeltuin

Hoe leuk is deze waterspeeltuin. Mijn kinderen zijn gek op klimmen, klauteren en water. Het komt in deze speeltuin helemaal samen. Het riviertje dat dwars door de speeltuin loopt is een echte eyecatcher. Ontdek al spelend deze speeltuin vol mooie en leuke avonturen.

Waterspeeltuin

Genieten van de roeivijver en het dagstrand bij de Leistert

Ben jij iemand die liever met de kinderen lekker aan het strand doorbrengt om met een emmertje en een schepje te spelen of wil je een beetje actief bezig zijn? Geniet dan zeker van deze vijver met een lekker strand. Neem je roeiboot, schepnet of je opblaasband mee en ga lekker genieten !

Roeivijver dagstrand

Er is nog meer te doen op vakantiepark de Leistert

Vervelen is iets wat je zeker niet hoeft te doen op vakantiepark de Leistert. Zo zijn er buiten al het waterplezier ook leuke speeltuintjes. Kun je gezellig met elkaar gaan bowlen of midgetgolfen. Wat mijn jongens helemaal leuk zullen vinden is crossen op de crossbaan.

Als je na al het spelen moe en voldaan bent ga je lekker douchen of de sauna in om je dan klaar te maken voor het eten. Je kan natuurlijk zelf iets makkelijks maken om te eten zoals een naanpizza of gaan genieten in de restaurantjes op het park.

Ben jij wel eens op vakantiepark de Leistert geweest?

Nog meer interessante artikelen