Kerst in disneyland Parijs
Disney,  Disneyland,  Europa,  Frankrijk,  Pretpark,  Reizen,  Uitjes

In Disneyland Parijs kun je jezelf 2 maanden onder dompelen in de kerstsfeer!

Op 9 november 2019 begint de kerst in Disneyland Parijs. Je kan als gast van dit magische park bijna 2 maanden lang genieten van fonkelende lichtjes, de betoverende Disney’s Chrismas Parade bekijken en jouw favoriete Disney figuren ontmoeten. Dit jaar zullen de Disney Prinsessen deel uitmaken van het feest tijdens een groot bal waar alle koninklijke stellen van Disneyland Parijs zullen samenkomen.

Kerst in het Disneyland Park

  • Mickey’s Magical Christmas Lights

Als het avond is staat er een grote verassing te wachten tijdens de vernieuwde ceremonie van Mickey’s Magical Christmas Lights met Mickey en Minnie en de kerstman. Samen zullen zij de vierentwintig meter hoge kerstboom verlichten die in het midden van Main Street, U.S.A. staat.

  • Een sprankelend feest met de Disney Prinsessen

Tijdens dit kerstseizoen kunnen gasten The Starlit Princess Waltz bijwonen op het Castle Stage podium voor het Kasteel van Doornroosje. Ariël, Belle, Sneeuwwitje, Assepoester, Jasmine, Rapunzel en Tiana zullen Aurora vergezellen voor een magisch bal, samen met hun prinsen. Deze show is te zien van 15 november 2019 tot en met 5 januari 2020

  • Ontdek Disney’s Christmas Parade

De traditionele Disney’s Christmas Parade keert terug naar het Disneyland Park en is elke dag twee keer te zien. Mickey, Minnie, Donald en Goofy openen de stoet van magische, kleurrijke praalwagens. Van Winnie de Poeh met zijn vrienden tot De Drie Biggetjes, dit is de gelegenheid voor gasten om hun favoriete Disney Figuren te ontmoeten. En natuurlijk sluit de Kerstman Disney’s Christmas Parade af op zijn arrenslee.

De kerst parade Disneyland Paris
  • Magische ontmoetingen in een feestelijke sfeer

Zodra de gasten het Disneyland Park binnenstappen worden zij in de kerstsfeer ondergedompeld met sneeuwpoppen, fonkelende kerstbomen en met sneeuw bedekte decoraties rondom de enorme kerstboom in Main Street, U.S.A. Stampertje, Miss Bunny, Stitch en vele andere Disney Figuren vieren kerst en Nieuwjaar in deze magische setting. In een speciale lodge in de attractie ‘Meet Mickey Mouse’ in Fantasyland verwelkomt de Kerstman de gasten tot en met 25 december. Dit is de perfecte gelegenheid voor gasten van alle leeftijden om hun verlanglijstje aan de Kerstman te geven en het moment vast te leggen op een foto.

  • Let’s Sing Christmas!

Wat is Kerstmis zonder traditionele liedjes? Let’s Sing Christmas is een show met de beste kerstliedjes enmet Mickey, Minnie, Donald, Goofy en zangers in het Videopolis theater in Discoveryland. Ook krijgen koren uit de hele wereld elk weekend de kans om op te treden op het podium van Videopolis als onderdeel van ‘Disney Performing Arts’. Klik hier voor meer informatie.

  • De Enchanted Advent Calendar van 1 tot en met 24 december

De Enchanted Advent Calendar is dit jaar terug voor het Kasteel van Doornroosje en gasten kunnen hier deelnemen aan de kerstmagie zodra het Disneyland Park is geopend. Elke dag wordt een nieuwe verrassing onthuld samen met Mickey, Minnie en Goofy.

Het kerstseizoen in het Walt Disney Studios Park

  • Een muzikale kerst met Mickey’s Christmas Big Band

Ook dit jaar zijn de jazzritmes weer te horen in het Animagique Theater tijdens Mickey’s Christmas Big Band. Deze liveshow met Disney Figuren is een levendig eerbetoon aan de mooiste melodieën van de winter. Een bigband-orkest, snelle tapdansacts en zelfs een solo van Mickey op de drums zijn onderdeel van het programma. Deze show is te zien tot en met 5 januari 2020

  • #SURPRISE MICKEY

Na het succes van vorig seizoen, keert de #SURPRISEMICKEY show terug naar Production Courtyard voor het Hollywood Tower Hotel. Om kerst op de best mogelijke manier te vieren, hebben Minnie en haar vrienden een aantal nieuwe verrassingen voor de gasten in petto. Deze show is te zien van 15 november 2019 tot en met 5 januari 2020

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.