Het is gewoon alweer 13 jaar geleden dat Academy Award®-winnaar James Cameron iets introduceerde in de filmwereld dat bioscoopbezoekers ooit hadden gezien. De adembenemende en epische film ‘Avatar’! James Cameron heeft toen al aangegeven dat er een tweede deel aan zou komen, hij heeft gewacht op nog betere technieken om de film nog spectaculairder te maken. En of dat gelukt is? Je zult de film Avatar The Way of Water zeker moeten gaan bekijken om hier over te kunnen oordelen!

En ben je groot fan? Dan heb ik leuk nieuws, want ik mag een leuk pakket weggeven!

Avatar The-Way of Water

Avatar The Way of Water, de film!

Avatar The Way of Water speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen). Sam Worthington en Zoe Saldaña nemen ook in deze Avator, The Way of Water hun iconische rollen op zich. De Sully’s zijn liefhebbende ouders die er alles aan doen om hun gezin bij elkaar te houden. Onvoorziene gebeurtenissen verdrijven ze van hun huis. Door deze gebeurtenis reizen de Sully’s over de uithoeken van de maan Pandora. Uiteindelijk vluchten ze naar het gebied dat in handen is van de Metkayina-clan. Deze leven in harmonie met hun omliggende oceanen. Daar moeten de Sullys leren navigeren door het gevaarlijke water wereld en de ongemakkelijke dynamiek van het verkrijgen van acceptatie door hun nieuwe gemeenschap.

Genre: Fantasie, avontuur en actie
Lengte: 192 min. Een lange zit van meer dan 3 uur!
Kijkwijzer: 12+
Gesproken taal: Engels


Avatar The-Way of Water

Winactie Avatar: The Way of Water

Met dank aan Disney Nederland mag ik een Avatar: The Way of Water pakket verloten. In dit pakket zitten een drinkfles, notebook, tote bag, stickervel en een drinkbeker

Wat moet je hiervoor doen?

  • Laat een reactie achter onder het originele Facebook bericht dat je meedoet
  • Leuk als je me liked of volgt op Facebook of Instagram, maar is niet verplicht.
  • De winactie zal lopen tot 5 januari. Ik zal de winnaar persoonlijk een berichtje sturen.

Foto’s : Copyright The Walt Disney Company, 2022

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.