Over het algemeen zijn er veel budget hotels in Batu Ferringhi, Penang, Maleisië. Bezoekers kunnen kiezen uit een scala aan accommodaties die bij hun behoeften en budget passen, terwijl ze genieten van het prachtige strand en de omgeving.

Er zijn verschillende budgethotels in Batu Ferringhi, Penang, Maleisië. Hier zijn enkele opties:

  1. Rasa Motel
  2. Baba Guesthouse
  3. Roomies Penang
  4. Ferringhi Inn & Café
  5. U Hotel Penang
  6. Ferringhi Heritage Budget Hotel
  7. Eden Parade Budget Hotel
Budget Hotels Batu Ferringhi

Het Rasa Motel

Dit motel in Batu Ferringhi biedt eenvoudige kamers met airconditioning, een eigen badkamer en gratis WiFi. Het ligt op slechts enkele minuten lopen van het strand en vele restaurants en winkels in Batu Ferringhi.

Meer informatie en boeken


Het Baba Guesthouse

Dit pension in Batu Ferringhi biedt privékamers en slaapzalen tegen betaalbare tarieven. Het ligt op slechts enkele minuten lopen van het strand en heeft een gedeelde keuken, loungeruimte en gratis WiFi.

Meer informatie en boeken


Roomies Penang

Dit budget hotel in Batu Ferringhi biedt betaalbare privékamers en slaapzalen met airconditioning en gratis WiFi. Het ligt op korte loopafstand van het strand en vele restaurants en winkels in Batu Ferringhi.

Meer informatie en boeken


Ferringhi Inn & Café

Dit budget hotel/ bed and breakfast in Batu Ferringhi biedt comfortabele kamers met airconditioning en gratis WiFi. Het ligt op korte loopafstand van het strand en heeft een café op het terrein waar gasten kunnen genieten van ontbijt, lunch en diner.

Meer informatie en boeken


U Hotel Penang

Dit budget hotel in Batu Ferringhi biedt moderne kamers met airconditioning, een eigen badkamer en gratis WiFi. Het ligt op korte loopafstand van het strand en heeft een restaurant en een dakterras met uitzicht op de zee en bergen.

Meer informatie en boeken


Ferringhi Heritage budget Hotel

Dit budget hotel in Batu Ferringhi biedt eenvoudige kamers met airconditioning en gratis WiFi. Het ligt op korte loopafstand van het strand en heeft een gedeelde loungeruimte en buiten terras.

Meer informatie en boeken


Eden Parade Budget Hotel

Dit budget hotel in Batu Ferringhi biedt basis kamers met airconditioning en gratis WiFi. Het ligt op korte loopafstand van het strand en heeft een gedeelde loungeruimte en gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie en boeken


Booking.com

Op vakantie naar Maleisië


Meer lezen over Maleisië

Nog meer interessante artikelen