Bonaire is zeker een eiland waar jij optimaal kunt genieten en vakantie kunt vieren. Het eiland is een stuk rustiger als Curaçao en Aruba en voor het bruisende uitgaan hoef je Kralendijk ook niet te bezoeken. Bonaire heeft prachtige stranden, heerlijke hotels en als je een liefhebber bent van duiken is Bonaire echt een paradijs.

Ben je op zoek naar een All inclusive hotel op Bonaire? Dat kan zeker! Er zijn in tegenstelling tot Aruba en Curacao maar 2 all-inclusive hotels op Bonaire. Maar in deze prachtige hotels zul je heerlijk in de watten gelegd worden en zal het je aan niks ontbreken.

Met een all-inclusive vakantie op zul je heerlijk ontspannen en heb je echt vakantie. Zo ervaren de meeste mensen als ze een all-inclusive vakantie boeken. Je kunt eten pakken op vaste tijden en pakken waar jij zin in hebt. Alle maaltijden, snacks, tussendoortjes en drankjes zijn bij een all-inclusive hotel inbegrepen.

De 2 all inclusive hotels van Bonaire vind je beide in Kralendijk. Een met een eigen rif om de mooiste duiken te maken en de ander ligt op loopafstand van het centrum.


Dit zijn de 2 all inclusive hotels van Bonaire!


Divi Flamingo All Inclusive Beach Resort **** – in Kralendijk – Bonaire

bonaire-kralendijk-divi-flamingo-beach-resort
Bonaire kralendijk divi flamingo beach resort en casino

Het Divi Flamingo all inclusive Beach Resort op Bonaire heeft een fijne ligging aan het mooie strand en op loopafstand van het centrum van Kralendijk.

Wat heel fijn en ook anders is dat je bij dit hotel all inclusive concept kan genieten van het ontbijt, lunchen en diner in de vorm van een buffet. Maar kunt hier ook lekker tafelen al la carte. Dit is toch net even wat anders en kan extra bijzonder zijn zo op vakantie. Je gaat uit eten in het hotel! Verstandig is wel om dit van te voren te reserveren om verzekerd te zijn van een plekje.

Het Divi Flamingo all inclusive Beach Resort op Bonaire is te boeken via:


Lees ook: 7x doen op Bonaire!

Van der Valk Plaza Beach Resort Bonaire **** – in Kralendijk – Bonaire

Het Van der Valk Plaza Beach Resort Bonaire is een geweldig hotel, een echte aanrader! Het Van der Valk PlazaBeach Resort is een luxe all inclusive hotel en het is gelegen is aan het prachtige witte strand. Bonaire staat bekend om zijn prachtige onderwaterwereld dus als je er bent wil je zeker snorkelen of duiken. Het fijne van het Van der Valk Plaza Beach Resort is dat ze een eigen rif hebben en een duikschool.

Het all inclusive concept bij dit hotel op Bonaire zijn de maaltijden zoals het ontbijt, lunch en diner inbegrepen. De maaltijden worden aangeboden in buffetvorm. Overdag zijn er snacks en ijsjes. Drankjes zijn de hele dag door inclusief.

Het all – inclusive van der Valk Plaza Beach Resort Bonaire is te boeken via:

All inclusive Bonaire van der Valk dive en beach resort
All inclusive Bonaire van der Valk dive & beach resort

Reizen naar Bonaire


Meer lezen over het Caribisch gebied

Nog meer interessante artikelen