Ibiza heeft nogal een naam opgebouwd als partyeiland, maar dat beeld is slechts deels terecht. Op het overgrote deel van het eiland is het juist rustig en heerst er een ontspannen sfeer. Dat geldt zeker voor de omgeving waar het Can Lluc Boutique Country Hotel & Villas ligt. Dit pareltje is ver verwijderd van het massagebeuren dat zich concentreert langs de zuidkust en de hoofdstad Ibiza Town. 

Boutique Hotel Can Lluc op Ibiza is te boeken via:

Doen op Ibiza!

Boutique Hotel Can Lluc

Het kleinschalige boetiekhotel Can Lluc ligt op 2 kilometer van het dorpje Sant Rafael. Boutique Hotel Can Lluc is het levenswerk van het echtpaar Lucas Prats en Tina Soriano die het 200 jaar oude landgoed lieten verbouwen tot een luxueuze accommodatie waarbij veel originele materialen zijn hergebruikt.

Naast 12 kamers in het hoofdgebouw zijn er ook acht villa’s waarvan zes met een eigen terras die een panoramisch uitzicht op de omgeving bieden. 
Voor privacy zoekers is er tevens de 4-persoons 150m² grote Can Prats villa met twee slaapkamers, eigen terras en tuin, het ligt op 150 meter van het hotelzwembad. Dan is er de grote villa Can Jaume Curt op een eigen terrein van 6200m², deze ligt op 1,5 km van het hotel, heeft drie slaapkamers, patio, terrassen, een eigen zwembad, barbecuehoek, tuin en je kunt er met vijf personen terecht.

Boutique Hotel Can Lluc

Nieuwe villa’s voor Boutique Hotel Can Lluc

De nieuwe villa’s met hun strakke design zijn een perfecte match met het ontwerp van de hotelkamers en de overige villa’s. Zowel de buiten- als binnenmuren zijn volledig in wit uitgevoerd, de villa’s hebben een modern interieur, een badkamer dat met een schuifdeur af te sluiten is van de slaapkamer, een terras met ligbedden zelfs een buitendouche in een patio. Alles is gelijkvloers en indien gewenst kunnen twee families of vriendengroepen de twee villa’s naast elkaar huren, ‘met een verbinding naar elkaar via het terras

Boutique Hotel met agrotoerisme sfeer

Boutique Hotel Can Lluc is idyllisch gelegen in het midden van Ibiza. Het hotel ligt in een schitterende tuin met vele bloemen, naald- en palmbomen. Dit boetiekhotel is een oase van groen en verwijderd van het massatoerisme. Naast een mooi zwembad is er een restaurant, een wellness en fitness ruimte, jacuzzi, en kan men yogalessen en massages boeken.

De keuken van restaurant richt haar vizier op ecologische maaltijden en maakt gebruik van veel streekproducten.

Verken het eiland

De centrale ligging van het hotel is ideaal om het eiland per auto te verkennen. De hoofdstad Ibiza stad ligt op 10km afstand en voor wie het drukke zuiden wil mijden, vindt in het noorden oases van rust en mooie stranden zoals Cala Xarraca en Cala de S’Aigua Blanca. Via de receptie kunnen veel activiteiten geboekt worden waaronder kajakken, paardrijden, fietsen, wandeltochten, of huur een boot, een Citroën 2CV of een Wrangler Jeep.

Boutique Hotel Can Lluc

Wellicht ook interessant

Nog meer interessante artikelen