GF Victoria een super de luxe hotel op Tenerife. Tenerife, een prachtig eiland in de Canarische Eilanden. Voor sommige mensen misschien wel een droombestemming. Op Tenerife heb je ook tijdens de wintermaanden kans op zon. Een van de meest opvallende accommodaties op dit eiland is het GF Victoria Hotel. Het is een luxueus vijfsterrenhotel dat bekend staat om zijn verbluffende architectuur, uitstekende voorzieningen en adembenemende uitzichten. Dit Victoria Hotel op Tenerife is een super bestemming voor gezinnen met kinderen vanwege het fijne waterpark.

Tip: Dit zijn de 5 leukste hotels met waterpark op Tenerife!
Het GF Victoria Hotel

Het GF Victoria Hotel is een architectonisch meesterwerk

Het GF Victoria Hotel is niet zomaar een hotel; het is een architectonisch meesterwerk dat de aandacht trekt van zowel architectuurliefhebbers als vakantiegangers. Het ontwerp van het hotel is modern en eclectisch, met strakke lijnen, organische vormen en een eigentijdse uitstraling. Het hotel is een visueel spektakel op zich en vormt een prachtige aanvulling op het landschap van Tenerife.

GF Victoria Hotel

Luxe en comfortabele accommodaties bij het GF Victoria Hotel

Het GF Victoria Hotel biedt veel keus aan accommodaties . De accommodaties die variëren van comfortabele kamers tot ruime suites. Elke kamer is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor detail en biedt moderne voorzieningen. Of je nu een romantisch uitje plant of een gezinsvakantie, er is een kamer die aan jouw wensen voldoet.

Tenerife Victoria Hotel

Culinair genieten in het GF Victoria Hotel

Een van de hoogtepunten van een verblijf in het GF Victoria Hotel is de culinaire ervaring. Het hotel herbergt verschillende restaurants waar gasten kunnen genieten van diverse gastronomische hoogstandjes. Of je nu zin hebt in lokale Canarische gerechten, internationale smaken of gezonde opties, het restaurantaanbod van het hotel heeft voor elk wat wils.


GF Victoria Hotel, een hotel met waterpark

Een hoogtepunt van het GF Victoria Hotel is het gave waterpark. Met meerdere zwembaden, inbegrepen een infinity pool, is er geen tekort aan mogelijkheden om te genieten van het waterpark. Voor de kleintjes is er zelfs een speciaal kinderbad voor eindeloos waterplezier. Het GF Victoria Hotel is een geweldig en populair hotel met waterpark. Hotels met waterpark zijn heel populair op Tenerife, zeker voor gezinnen met kinderen.

Het waterpark van GF Victoria Hotel op Tenerife is wel echt een hoogtepunt van het hotel. Hier zijn enkele details over het waterpark:

  1. Diverse Glijbanen en Waterattracties: Dit waterpark biedt een reeks glijbanen en waterattracties voor gasten van alle leeftijden. Lekker dobberen op de lazy river of roetsjen van snelle glijbanen, het waterpark heeft voor elk wat wils. Er zijn glijbanen met verschillende niveaus van spanning, van kindvriendelijke glijbanen tot meer uitdagende afdalingen voor avontuurlijke gasten.
  2. Kinderzone: Het waterpark heeft ook speciale zones en glijbanen ontworpen voor kinderen, waardoor het een geweldige plek is voor gezinnen. Het zwembad is voorzien van ondiep water, interactieve spelfuncties en kleine glijbanen die speciaal zijn ontworpen voor de kleintjes.
  3. Luxe Zwembaden: Naast de glijbanen heeft het waterpark ook ruime zwembaden waar gasten kunnen zwemmen en ontspannen. De zwembaden bieden een prachtige omgeving om te genieten van de zon en het verfrissende water.
  4. Zwembadbar: Binnen het waterpark vind je vaak een zwembadbar waar je verfrissende drankjes en lichte maaltijden kunt bestellen.
GF Victoria Hotel

Het GF Victoria Hotel, doet veel aan duurzaamheid.

Het GF Victoria Hotel op Tenerife heeft aanzienlijke inspanningen geleverd om duurzaamheid en milieubewustzijn te bevorderen. Hier zijn enkele van de belangrijkste aspecten van duurzaamheid die in het hotel worden benadrukt:

  1. Hernieuwbare Energiebronnen: Het hotel maakt gebruik van hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne-energie, om een deel van zijn elektriciteitsbehoefte te dekken. Zonnepanelen worden vaak gebruikt om schone energie op te wekken, waardoor de ecologische voetafdruk van het hotel wordt verminderd.
  2. Waterbesparing: GF Victoria Hotel heeft maatregelen genomen om waterbesparing te bevorderen. Dit omvat het gebruik van waterbesparende technologieën in de kamers, spa’s en andere faciliteiten. Het minimaliseren van waterverbruik draagt bij aan een duurzamere exploitatie.
  3. Afvalbeheer: Het hotel implementeert effectieve afvalbeheerpraktijken, zoals recycling en afvalvermindering. Dit helpt om de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen gaat te verminderen en draagt bij aan een schonere omgeving.
  4. Lokale Gemeenschap en Cultuur: Het GF Victoria Hotel kan de lokale gemeenschap ondersteunen door lokale producten en ambachten te promoten. Door samen te werken met lokale leveranciers en kunstenaars, draagt het hotel bij aan de economie en cultuur van de regio.
  5. Educatie en Bewustwording: Het hotel kan educatieve programma’s en initiatieven voor bewustwording opzetten om gasten en medewerkers bewust te maken van milieuproblemen en duurzame praktijken. Dit kan onder meer informatieve displays, groene evenementen en milieueducatie omvatten.
  6. Certificeringen: Sommige hotels, waaronder GF Victoria, kunnen duurzaamheidscertificeringen nastreven. Zoals de EarthCheck-certificering, om hun inzet voor milieuvriendelijke praktijken te formaliseren en te bewijzen. Certificeringen kunnen helpen bij het aantonen van de toewijding van het hotel aan duurzaamheid.
GF Victoria Hotel Skybar

Het GF Victoria hotel boeken

Het GF Victoria Hotel kun je boeken via verschillende reisorganisaties. Kijk ook zeker bij de verschillende organisaties omdat er best wat verschil in prijs kan zitten.

Nog meer interessante artikelen