Op zoek naar een hotel met waterpark en glijbanen? Dan ben je op Tenerife aan het goede adres! Tenerife is een van de Canarische Eilanden en is een populaire vakantie bestemming. Niet alleen onder de Nederlanders maar ook voor de rest van Europa. Het is een heerlijke zonvakantie, het hele jaar door. Niet alleen jongeren gaan graag naar dit eiland op vakantie, maar ook gezinnen met kinderen. Als na een heerlijke dag op het eiland behoefte hebt aan lekker zwemmen dan is een hotel of bungalow met aquapark natuurlijk helemaal geweldig.

Dit zijn de leukste hotels of bungalows met een waterpark of alleen glijbanen op Tenerife:

Tips voor een leuk hotel in buurt van het Siam Park

Hotel GF Victoria, een hotel met waterpark en een surfzwembad!

Hotel GF Vicoria is een 5-sterren hotel op Tenerife. Een heerlijk luxe hotel, waar van alles te doen is. Dit hotel heeft een mooi waterpark met verschillende glijbanen. Je kunt er natuurlijk ook gewoon lekker zwemmen! Er is ook een apart kinderbad aanwezig.

Wat helemaal gaaf is, is dat er een surfzwembad is. Hier kun je met een bodyboard surfen.

Wil je als volwassenen genieten van wat meer rust. Dan kun je op het dak genieten van een glazenzwembad met een prachtig uitzicht!

Hotel GF Victoria is te boeken via:

Hotels bij het Siam waterpark op Tenerife

Het Siam Waterpark op Tenrife

Dit aquapark op Tenerife staat bekend als de mooiste en grootste van Europa. Dit waterpark is geïnspireerd door de Thaise architectuur. In het Siam waterpark, weet je zeker door alle glijbanen dat je uren waterpret en plezier zult hebben.

Je zult hier in dit waterpark niet alleen maar normale glijbanen zien, maar vooral hele spectaculaire glijbenanen met nog een naam die nog spectaculairder is. Als je even bij wilt komen na al die glijbanen, kun je ook relaxen in de Mai Thai River.

Hotels in de buurt van het Siam Waterpark

Er zijn genoeg toffe hotels in de buurt van het Siam Waterpark te vinden. Bij een aantal zitten de tickets bij het hotel in begrepen, bij een ander is het raadzaam en goedkoper om deze tickets zelf te boeken

Tips voor een leuk hotel:

Hotel Spring Bitacora, een fijn familiehotel met glijbanen

Hotel Spring Bitacora is een gezellig 4-sterren familiehotel. Het heeft geen enorm aquapark, maar er zijn wel 4 glijbanen aanwezig voor de nodige waterpret.

Naast het plezier met de glijbanen, worden er ook genoeg andere dingen georganiseerd. Minidisco of spelletjes.

Wat ook erg prettig is, is een ruimte voor volwassenen en genoeg rustige plekjes

Hotel Spring Bitacora is te boeken via:

Parque Santiago III, een kindvriendelijk complex met glijbanen

Dit gezellige familiecomplex is gezellig geschikt voor families met kinderen. Er zijn 2 grote zwembaden aanwezig met maar liefst 6 glijbanen.

Naast deze zwempret is er een TUI kidsclub, waar kinderen zich kunnen vermaken.

Dit appartementencomplex ligt aan een gezellige boulevard met winkeltjes en het strand ligt op wandelafstand.

Ondanks al deze waterpret is het geen eigen waterpark. Als je niet genoeg hebt aan deze glijbanen en waterpret, kun je onbeperkt toegang bij boeken tot het Siam Park. Het grootste aquapark van Europa. In dit waterpark kun je jezelf dagen vermaken.

Parque Santiago III is te boeken via:

Hotel IBEROSTAR Bouganville Playa, een gezellig hotel met glijbanen

Hotel IBEROSTAR Bouganville Playa heeft 4-sterren en is een echt familiehotel. Dit hotel beschikt over 2 zwembaden met meerdere glijbanen voor kinderen. Een klein waterpark voor voldoende waterpret op Tenerife!

De ligging van dit hotel met glijbanen is ideaal, want het ligt aan de boulevard en bijna aan het strand.

Ondanks dat er geen groot waterpark is bij het hotel is er genoeg waterplezier. Naast de glijbanen en de waterpret is er ook genoeg andere animatie. Een heerlijk hotel dus voor het hele gezin!

Hotel IBEROSTAR Bouganville Playa is te boeken via


Meer lezen over Tenerife:


Nog meer interessante artikelen