Vier Halloween op een unieke manier in Movie Park Germany, het pretpark dat een boeiende mix van attracties en horror biedt. Het park gelegen in Bottrop-Kirchhellen in het Ruhrgebied van Duitsland, staat bekend om zijn spookachtige evenementen tijdens het Halloween-seizoen.

Moviepark Germany, Halloween. Horrorwood

Halloween Movie Park Germany gaat samen met griezelige decoraties en sfeer

Wanneer Halloween nadert, ondergaat Movie Park Germany een fascinerende transformatie. Het park wordt omgetoverd tot een macabere wereld vol griezelige decoraties en enge sferen. Overal waar je kijkt, kom je enge zombies, angstaanjagende spoken en huiveringwekkende monsters tegen. Het park neemt Halloweendecoratie serieus en creëert een atmosfeer die je in de perfecte stemming brengt voor een nacht vol spanning.

Moviepark Germany, Halloween. Horrorwood

Halloween Horror Festival een hoogte punt in oktober

Een hoogtepunt van Halloween in Movie Park Germany zijn de vele Halloween Horror Feesten die het park organiseert. Deze feesten zijn de perfecte gelegenheid om je favoriete Halloween kostuum te dragen en met vrienden en familie te genieten van een onvergetelijke avond. Het is een gelegenheid om je angst te overwinnen en te genieten van een avond vol spanning en vertier.

Scary zones tijdens Halloween in Movie Park Germany

Movie Park Germany staat ook bekend om zijn angstaanjagende ‘Scare Zones’. Dit zijn speciaal ontworpen gebieden in het park waar je de confrontatie kunt aangaan met enge wezens en angstaanjagende figuren. De Scare Zones bieden een unieke en interactieve ervaring voor bezoekers die op zoek zijn naar een adrenalinekick. Durf jij deze zones te betreden?


Tijdens Halloween in Movie Park Germany zijn er verschillende shows

Naast de angstaanjagende attracties en Scare Zones biedt Halloween in Movie Park Germany ook een scala aan spannende shows en entertainmentoptredens. Van spookachtige theatershows tot vuurwerkshows die de nachtelijke hemel verlichten, er is altijd iets te beleven. Mis de kans niet om getuige te zijn van enkele van de meest betoverende en huiveringwekkende optredens tijdens je bezoek.

Attracties met een Halloween twist in Movie Park Germany

Voor degenen die op zoek zijn naar opwinding, biedt Movie Park Germany ook enkele van zijn populairste attracties met een Halloween-twist. Denk aan achtbanen en andere avontuurlijke ritten met een extra dosis angst en spanning tijdens het Halloween-seizoen. Deze attracties bieden een unieke ervaring voor avontuurlijke bezoekers.

Moviepark Germany, Halloween. Horrorwood

Familievriendelijke Halloween pret in Movie Park Germany

Hoewel Halloween in Movie Park Germany bekend staat om zijn griezelige elementen, is het park ook zeer geschikt voor gezinnen. Er zijn verschillende activiteiten en attracties die geschikt zijn voor kinderen en gezinnen. Iedereen kan genieten van een leuke dag in het park, ongeacht hun leeftijd.

Moviepark Germany, Halloween. Horrorwood

Praktische informatie voor je bezoek aan Movie Park tijdens Halloween

Halloween in Movie Park Germany vindt plaats gedurende een specifieke periode in het najaar. Het is raadzaam om de officiële website van het park te raadplegen voor de exacte datums en openingstijden. Zorg ervoor dat je tickets van tevoren koopt, want Halloween is een populaire tijd om het park te bezoeken, en kaartjes kunnen snel uitverkocht zijn.

Koop je kaartje online:

Moviepark Germany, Halloween. Horrorwood

Nog meer interessante artikelen