In Taxi Chaos mag je als taxichauffeur aan de slag om passagiers op te halen en zo snel mogelijk op de plek van bestemming te brengen. Haast je door New Yellow City om de gekste klanten op de juiste plek af te leveren en dit hoeft niet netjes. Hoe gekker de capriolen, hoe meer geld je kan verdienen.

Taxi Chaos

In Taxi Chaos draait alles om snelheid en alles is geoorloofd om de passagier zo snel mogelijk naar de plek van bestemming te brengen. Je verdiend extra geld als je riskant rij gedrag laat zien zoals racen met je turbo en het maken van geweldige sprongen om op deze manier als snelste door de straten van New Yellow City te ontdekken. Maar pas wel op, want raak je een andere auto, dan ben je de opgebouwde combo gelijk weer kwijt.

Taxi Chaos is te spel spelen in 3 verschillende spel varianten: De Arcade modus, Free modus en de Pro variant.

Taxi Chaos Switch Lite

-> meer informatie over het spel vind je hier

Taxi Chaos in de Arcade Modus

In de Arcade versie, is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk klanten naar de plek van bestemming breng. Ga je over de tijd per klant heen, dan zal de klant uitstappen zonder te betalen. Prettig is de pijl die je als navigatie kan gebruiken om de juiste route te bepalen. Dit hoeft niet de kortste weg te zijn, want je hoeft niet netjes via de weg te rijden. Het maakt niet uit hoe jij rijdt, als je maar op tijd bent.

Als je een ervaren rijder bent zou dit zeker een gave modus kunnen zijn, maar wij hebben gemerkt dat deze modus vooral frustratie geeft. Het rijden op tijd is een extra obstakel en 1,5 minuut is best wel kort.

Taxi Chaos in de PRO modus

Deze modus hebben we uiteraard uitgeprobeerd, maar was voor ons net een stapje te ver. Geen richtingaanwijzer en dus zoeken naar de straten in New Yellow City was nogal lastig. Ben je al een ervaren speler van dit spel, dan is dit zeker een super toffe uitdaging!

Taxi Chaos in de Free Modus

Dit is de meest favoriete modus van mijn zoon, hij is gek op auto’s en racen en hier kon hij lekker ongestoord zijn gang gaan. Lekker racen, stunts uithalen en je hebt onbeperkt de tijd om je spel te spelen. Er werden maar af en toe passagiers opgehaald, maar dat maakt niet uit.

Het spel is zeker 1 van de favorieten van dit moment, de heren vinden het heerlijk om te racen en nieuwe dingen te ontdekken. Ze vinden het geloof ik de normaalste zaak van de wereld dat er mensen omver worden gereden.

Leuk ook dat je kan kiezen uit 7 wagens om mee te racen door New Yellow City en zeker met deze auto’s zal het een fluitje van een cent zijn om je niet aan de regels te houden!

Nog meer interessante artikelen