Kun je geen genoeg krijgen van de karakters van Disney? Dan kun je jezelf ook vast goed vermaken met een spel waar deze karakters een hoofdrol spelen. Wij hebben de leukste spellen voor je op een rij gezet.

Stratego Junior Disney

Dit Stratego Junior Disney spel is speciaal voor de jonge Disney fans! Het is tijd dat Disney ’s meest geliefde helden het opnemen tegen Disney ’s meest iconische schurken. Stel in het geheim een superteam samen. Het team dat de schatkist van de tegenpartij als eerste verovert, is de winnaar. Er zijn twee spelvariaties, goed voor eindeloos spelplezier. Zijn jouw karakters sterk genoeg om niet verslagen te worden en de schatkist te vinden?  

Disney Stratego Junior

Party & Co Disney Princess

Ben jij ook zo een fan van de Disney prinsessen? Dan is dit Party & Co spel echt iets voor jou! Kies je favoriete Disney prinses en betreed een magische wereld. Verzamel fiches door verschillende opdrachten te doen en vragen te beantwoorden. Kijk bijvoorbeeld in de Toverspiegel om te ontdekken welke Disney prinses jij bent of onthoud alle afbeeldingen op de Supergeheugen-kaarten. De speler die als eerste alle vier de fiches verzamelt, wint het spel.

Monopoly Disney

Dit spel van Monopoly is een echte verzamelaareditie. Monopoly Disney. Inmiddels zijn er al meer dan 50 Disney films gemaakt en kun je door middel van dit spel de magie opnieuw beleven.

In deze editie is het de bedoeling dat je films, voertuigen en magische voertuigen koopt. Je bouwt hotels en huizen en maakt zo je eigen nieuwe Disney herinneringen.

Monopoly Disney

Frozen 2 bordspel

Frozen hoort natuurlijk in het rijtje thuis als het gaat om Disney spellen. Van deze beroemde personages zijn verschillende spellen gemaakt. Dit Frozen 2 bordspel is een heerlijk spel om te spelen vanaf de kleuterleeftijd. Het spel is afgeleid van het beroemde ganzenbord spel.

Frozen 2 ganzenbord

Disney Villainous

Dit spel ziet er voor het zicht al heel gaaf uit. Disney heeft verschillende schurken die voorbij komen in de films en met dit bordspel Villainous kruip jij in de rol van een beruchte Disney schurk. Kruip jij in de huid van de gemene zeeheks Ursula, Jafar (uit Aladdin), de boze stiefmoeder Malificent uit Doornroosje, Prince John (uit Robin Hood), de hartenkoningin uit Alice in Wonderland of ga je toch voor Kapitein Haak?

Je bent de winnaar van het spel als je laat zien dat jij de meest gevreesde slechterik bent van de Disney wereld.

Dit bordspel is voor de oudere kinderen vanaf 10 jaar. Het spel is Engelstalig. Niet alleen de gebruiksaanwijzing maar ook de teksten op de speelkaarten. De Nederlandse gebruiksaanwijzing is te downloaden. Unieke Disney illustraties, kunstzinnige speelfiguren en een slechte spelmoraal maken van dit strategiespel iets heel bijzonders.

Disney Villainous

Heb jij een favoriet Disneyspel? Laat het dan zeker even weten!

Heb je al meegedaan met de Sinterklaasbloghop? Je kunt hier namelijk een gaaf Disney boek winnen!

SpeelgoedSpeelgoed

Handige sites, tips en weetjes!

  • Op zoek naar een weekje of weekendje weg zonder risico? Bij CenterParcs kun je heel makkelijk jouw boeking annuleren. In deze tijd is dat natuurlijk heel fijn!
  • Wil je een leuk dagje uit? Via Tripper.nl of de webshop van het AD kun je tot wel 10 euro per kaartje besparen.
  • Geen zin om de deur uit te gaan om een boek, kadootje of iets anders leuks te kopen? Bol.com is altijd een goed idee!
  • De beste deals naar Disney boek je vaak via Oad.nl
  • Wil je jezelf of juist iemand echt verrassen met een nachtje of weekendje weg en moet het een verrassing blijven tot het laatste moment? Bij SRPRS.ME boeken ze een heerlijke verrassingstrip voor je!

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking

Nog meer interessante artikelen