Reizen met een camper is een unieke en opwindende manier om de wereld te ontdekken. Met het nieuwe Coleman® Journeymaster Pro assortiment van drive-away awnings heb je alles wat je nodig hebt. Zo maak je jouw camperavontuur nog leuker.

Bustent journeymaster Pro

De Journeymaster Pro bustent

Coleman introduceert met trots de Journeymaster Pro, een hoogwaardige bustent. Deze is speciaal ontworpen voor campers, om de leef- en slaapruimte uit te breiden tijdens het kamperen. De Journeymaster Pro in de maten M en L bieden elk comfortabele leef- en uitneembare slaapgedeeltes voor twee personen. In de ruimere Journeymaster Pro XL kunnen maar liefst vier personen slapen.

journeymaster Pro S

Om condensatie te voorkomen en de temperatuur te reguleren bevat de Journeymaster Pro meerdere verstelbare ventilatieopeningen. En de barrièrevrije toegang zorgt voor in- en uitstappen zonder te struikelen, maar biedt ook vrije toegang aan buggy’s en rolstoelen.

journeymaster Pro bustent XL

De Journeymaster Pro bustent, makkelijk op te zetten

De Journeymaster Pro is een tent met luifel, die gemakkelijk kan worden opgezet, aangesloten op de camper en weer afgebroken. Heel handig en zodat je een comfortabele en beschutte plek hebt om te ontspannen en tijd door te brengen met vrienden en familie.

De tunnelconstructie met op kleur gecodeerde glasvezelstokken maakt de Journeymaster eenvoudig op te zetten. Daarnaast bevat de tent stormlijnen, die extra stabiliteit garanderen bij harde wind.

journeymaster Pro XL Bustent

BlackOut Bedroom technologie

De meerdere raampartijen zorgen voor een licht leefgedeelte. Wanneer het donker is, kunnen er aan de ringen in het leef- en slaapgedeelte lantaarns bevestigd worden. Het Journeymaster Pro assortiment bevat BlackOut Bedroom technologie, die 99% van het daglicht blokkeert, voor een langere en betere nachtrust.

journeymaster Pro,
Bustent journeymaster Pro
Bustent journeymaster Pro

Nog meer interessante artikelen