Als ik naar mij persoonlijk kijk is een rugzak niet weg te denken. Overal waar ik ga, gaat er een rugzak mee. Gewoon een heerlijke tas, waar ik alles in kwijt kan. Of het nu is voor een werkdag, een dag naar een pretpark, een weekendje weg of gewoon als ik weg er gaat altijd een rugzak mee.

Voor mij geen hip fashion tasje, maar een heerlijke hippe rugzak. De Thule Chasm rugzakken zijn ideaal voor een weekendje weg of gewoon als je een dag op pad gaat.

The Chasm Backpack 26L Rotterdam

De Thule Chasm backpack 26L

De Thule Chasm Backpack 26L is een duurzame, weersbestendige rugzak voor sportieve en alledaagse avonturen. En dit is voor mij echt de perfecte rugzak. Los van dat hij er met zijn super hippe en toffe groene kleur geweldig uit ziet is hij ook erg prettig in gebruik.

Deze leuke rugzak is ideaal voor het werk. Er zit een apart laptop vak in om je laptop beschermd in op te bergen. Wij nemen m ook mee als we een dagje weg gaan zoals laatst naar Rotterdam of naar ons favoriete uitje, Disneyland Parijs. Ook voor een weekendje weg is er genoeg plek om je spullen in kwijt te kunnen.

Bij een dagrugzak is het zeker ook belangrijk om er bepaalde eisen aan te stellen. Om te beginnen is de juiste maat of grootte van jouw rugzak. Zeker voor een dagrugzak wil je een backpack welke niet te groot is maar alles wat je mee wilt nemen moet er wel inpassen. Het is ook fijn als de rugzak het juiste formaat heeft voor bijvoorbeeld handbagage in het vliegtuig. Let dan zeker ook op het gewicht!

De Thule Chasm is een rugzak waar je 26 liter in kwijt kan. Dit is ook echt wel aan de rand van grootte om hem te gebruiken voor dagelijkse dingen. Je weet zeker dat je hier je spullen kwijt kan en is ook zeker handig op vakantie als je er een dag op uit gaat. Er passen genoeg spullen in, waar je ook als gezin zeker de dag mee kunt doorkomen.

Wat ik zo ontzettend fijn vind aan deze Thule Chasm Backpack dat het fijne zachte maar ook stevige schouderbanden heeft. Dit is ontzettend fijn en zeker ook nodig als je de rugzak een lange tijd op zult hebben.

Ook heeft deze geweldige rugzak allemaal verschillende vakjes en ritsjes waar je verschillende spullen in kan opbergen. Zo kun je jouw drinkfles kwijt, welke je dan makkelijk kan pakken als je deze nodig hebt. Je hoeft dan niet de hele tas open te doen.

The Chasm Backpack 26L Rotterdam

De Thule Chasm Duffel

De Thule Chasm Duffel is een stevige, weersbestendige duffel met afneembare rugzakschouderbanden en een extra grote, brede opening. Wel handig om in 1 oogopslag je benodigdheden te kunnen zien zonder alles overhoop te hoeven halen.

Deze stevige tast heb je in verschillende maten in : 40L, 70L , 90L en 130L

Deze Duffel:

  • Heeft gemakkelijke toegang tot alle spullen door de oversized, brede opening.
  • Een 2 in 1 ontwerp wat gemakkelijk is om te bouwen van een duffel naar een rugzak. Je kunt de rugzakstraps opbergen/
  • Beschermt de inhoud tegen alle weersomstandigheden met het duurzaam en weerbestendige zeildoek.
  • Zorgt ervoor dat kleine spullen makkelijk zijn terug te vinden door de interne netzakken
  • Heeft compressiezakken die voorkomen dat spullen op de bodem van de tas terecht komen
  • Biedt een meegeleverde draagtas, welke je erbij krijgt kun je in de tas gebruiken als een handige etui
  • Kan jouw spullen onderin de tas beschermen door de gewatteerde bodem
  • Geeft je snel toegang tot de kleinere spullen door een apart buitenvak
  • Kun je gemakkelijk in en uit een koffer of dakkoffer halen door de oversized handgrepen
  • Zorgt ervoor dat diefstal uit de tas niet gemakkelijk gaat door de afsluitbare ritsen. Je kunt hier ook slotjes op aansluiten.

De Thule Chasm Collectie

Thule Chasm, reeds lang favoriet bij avonturiers van alle niveaus, is een collectie weersbestendige tassen ontworpen om de elementen te weerstaan van elk avontuur – zowel in de stad als in de natuur.Tijdens extreme expedities, kampeeravonturen of in de sportschool, de Thule Chasm collectie biedt robuuste tassen in alle vormen en maten om al uw favoriete spullen mee te nemen en te beschermen tijdens je favoriete activiteit. Ontworpen met weersbestendige stof, veel opbergruimte en slimme opbergvakken om kleinere spullen gemakkelijk terug te vinden. Zo biedt elke Thule Chasm tas een perfecte mix van kwaliteit en moderne esthetiek.

Thule Chasm, meer dan alleen een rugzak

Thule Chasm Collectie

Thule Chasm, de Duffel tas op wielen

Deze grote weersbestendige duffel met wielen is speciaal ontworpen voor weekendjes weg of langere uitstapjes. En laat dit nu net zijn wat ik graag doe , maar een fijne tas ontbrak. Dat ik nu met deze hippe Duffel op wielen mag rondlopen, is toch wel geweldig. Het is een hele fijne tas, waar je alle spullen voor een weekend weg in kwijt kan. Het blijft met de verschillende vakjes en ritjes allemaal netjes georganiseerd. Wat ik een enorm pluspunt vind zijn de wielen. Ik hoor je denken de wielen, ja de wielen. Deze wielen rollen niet over de weg, maar glijden. Hoe vol je tas ook zit, het voelt als erg licht als je deze tas verplaatst. Door de grote handgrepen is deze Duffel ook makkelijk uit de auto te pakken of te verplaatsen als je bijvoorbeeld de bus of trein uitstapt.

Hierboven werden alle voordelen van de gewone Duffel genoemd en deze gelden eigenlijk ook voor deze Duffel op wielen. Ik ben zeker fan!

Thule Chasm, Duffel tas op wielen

Hier vind je nog meer interessante tips:

Nog meer interessante artikelen