Je volgende vakantie op grote hoogte door brengen? Overweeg dan een verblijf in trendy boomhutten in de jungles of langs de stranden van Costa Rica. We hebben het hier niet over boomhutten die je wellicht als kind zelf gebouwd hebt. Nee, deze boomhut accommodaties zijn super-deluxe, van alle gemakken voorzien, met eigen terras -vaak met een eigen zwembad- en altijd een magistraal uitzicht en omringd door een superieure flora en fauna.

Lapa Rios Lodge – Osa Peninsula

Lapa Rios Lodge in Costa Rica
Lapa Rios Lodge in Costa Rica

Lapa Rios Lodge is een resort dat ligt schitterend in de jungle in Osa Peninsula, een schiereiland in het zuidwesten van Costa Rica met het bekende Corcovado Nationaal Park. De accommodaties – Lapas villas, Premier villas en Deluxe villas – zijn hoog in de boomtoppen gebouwd, luxe ingericht en met uitzicht op de jungle en de oceaan.

De Tree House Lodge – Porto Viejo

Tree house Lodge - Costa rica
Tree house Lodge - Costa rica

De Tree House Lodge ligt in de provincie Limon in Costa Rica, pal aan het Punta Uva strand. Je kan kiezen uit verschillende type accommodaties waaronder een tree house, een beach house, een beach suite, een crystal house, een tuinhuis volledig gebouwd van bamboe en een Amerikaanse schoolbus.

Rancho Pacifico – Uvita

Rancho Pacifico - Costa Rica

Rancho Pacifico  ligt midden in de jungle in Uvita, nabij het nationaal park Marino Ballena. Het ligt op zo’n 600 meter boven zeeniveau en je hebt dus een prachtig uitzicht op de Stille Oceaan. De super-deluxe villa’s hebben een eigen zwembad of hot tub en de Treehouses in de boomtoppen zijn van een ongeëvenaarde luxe.

Overnachten op Costa Rica

Booking.com

Tips en inspiratie voor Midden – Amerika

No post found

Ook leuk om te lezen:

Nog meer interessante artikelen