Je volgende vakantie op grote hoogte door brengen? Overweeg dan een verblijf in trendy boomhutten in de jungles of langs de stranden van Belize. We hebben het hier niet over boomhutten die je wellicht als kind zelf gebouwd hebt. Nee, deze boomhut accommodaties zijn super-deluxe, van alle gemakken voorzien, met eigen terras -vaak met een eigen zwembad- en altijd een magistraal uitzicht en omringd door een superieure flora en fauna.

Chaa Creek Lodge – San Ignacio

Chaa Creek Lodge - Belize

Chaa Creek Lodge ligt net buiten San Ignacio in een eigen  natuurreservaat. Drijvende kracht achter het resort is het echtpaar Mick en Lucy Fleming die het tot een van de meest indrukwekkende eco resorts in Centraal Amerika gemaakt hebben. Prachtige villa’s waaronder ‘tree top villa’s’ met eigen zwembad, een superelux IX Chel villa met eigen butler tot en met 10 betaalbare Eco-Pods.

Portofini Beach Resort & Restaurant

Portofini Beach Resort & Restaurant - Belize

Het Portifini Beach Resort & Restaurant ligt in Ambergris Caye. Dit is een eiland voor de kust van Belize en door Madonna’s ‘La isla Bonita’ bekend gemaakt. Ook dit resort heeft verschillende type accommodaties, waaronder beach cabanas en Treetop suites, beide met rieten daken en prachtig uitzicht op zee. Het interieur is met veel hout en bamboe afgewerkt.

  • Het Portifini Beach Resort & Restaurantis te boeken via Booking.com

Op vakantie naar Belize

Aanbieders voor een vakantie naar Belize

Booking.com

Tips en inspiratie voor Midden – Amerika

No post found

Ook leuk om te lezen:

Nog meer interessante artikelen