Dit zijn de nieuwste Smartgames van dit voorjaar

Maak kennis met de nieuwe kleurrijke en dierlijke voorjaarscollectie van SmartGames!

SmartGames maakt leren leuk voor jong en oud door educatieve spellen te ontwikkelen waarmee je verschillende vaardigheden kunt trainen die je op elke leeftijd goed kan gebruiken. Denk aan je cognitieve vaardigheden zoals plannen, je sociale vaardigheden die je gebruikt tijdens gezamenlijk spelen, maar ook logisch nadenken. 

Deze nieuwe collectie bevat spellen waarmee je jouw eigen brein kunt trainen naar een hoger niveau. Je kunt alleen aan de slag gaan, maar ook samen kun je ontdekken hoe sterk je kwaliteiten nu zijn en waar er ruimte is voor verbetering. Iedereen kan dit doen op zijn of haar eigen tempo!

Dit zijn de nieuwste Smartgames van dit voorjaar:


#1 Nieuwste Smartgame : 5 Little Birds (5+)

Deze vijf vogels kunnen allemaal de boom in! De uitdaging is om te bepalen, waar hun favoriete plekje is. Kan jij ze op de juiste plaats zetten of kan je er kop noch staart aan krijgen? Een houten logicaspel voor zowel kinderen als volwassen met 60 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk.   

Inhoud: 1 houten boom, 5 vogels met knijper, opdrachtenboekje met oplossingen.
Skills: Flexibel denken, taal, logica, probleemoplossend denken, ruimtelijk inzicht.


#2 Nieuwste Smartgame: IQ Waves (6+)

Kies één van de 120 opdrachten en leg de zacht aanvoelende puzzelstukken op de juiste plaats én in de juiste richting. Past een puzzelstuk niet, dan kan het helpen om het puzzelstuk 90° te draaien…maar niet altijd. IQ Waves is een compact spel dat je makkelijk overal mee naartoe neemt en is geschikt voor jong én oud. Zitten jouw hersens op de juiste golflengte?  

Inhoud: 1 compact spelbord met transparant deksel, 8 puzzelstukken, 1 boekje met 120 opdrachten en bijhorende oplossingen.  
Skills: Concentratie, ruimtelijk inzicht, logica, visuele waarneming, probleemoplossend denken.


#3 Nieuwste Smartgame: LogiBugs (6+)

Gebruik logica en deductie om de 3 kleuren lievenheersbeestjes op de juiste plek en volgorde te plaatsen. Volg de cijfer en kleuren hints en los de 48 opdrachten op. Met stip één van de leukste magnetische reisspellen van SmartGames!   

Inhoud: Compact metalen spelbord met deksel, 12 magnetische lievenheersbeestjes (5 rode, 4 oranje en 3 gele), 48 opdrachten en oplossingen.
Skills: Concentratie, logica, planning, probleemoplossend denken, visuele waarneming.


#4 Nieuwste smartgame: IQ Gears (7+)

Zet je verstand in een hogere versnelling. Kan jij alle tandwielen op het spelbord plaatsen? Alleen wanneer je de juiste oplossing gevonden hebt, zal je een verbinding maken tussen links en rechts… en zullen de grote tandwielen gelijktijdig draaien. Een IQ-spel met 120 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk.  

Inhoud: 1 compact spelbord met een transparant deksel, 7 puzzelstukken met tandwielen, boekje met 120 opdrachten en oplossingen.
Skills: Concentratie, flexibel denken, logica, planning, probleemoplossend denken.


#5 Nieuwste Smartgame: Smart Dog (7+)

Kan jij je hond nog nieuwe kunstjes leren? Maak een spannend hindernissenparcours voor je harige vriend. Maar onthoud dat je elke hindernis maar één keer mag nemen. Een compact spel voor hondenliefhebbers (jong én oud) met 60 opdrachten die je doen kwispelen van plezier.  

Inhoud: Compact spelbord met transparant deksel, 1 hondentrainer, 1 hond, 6 puzzelstukken met hindernissen, opdrachtenboekje met 60 opdrachten en oplossingen.  
Skills: Concentratie, planning, probleemoplossend denken, ruimtelijk inzicht, visuele waarneming.


Lees ook: Dit zijn de leukste smartgames voor (slimme) kleuters!

Verkrijgbaar bij

bol.com
spelhuis.be

Verkrijgbaar bij

bol.com
spelhuis.be

Verkrijgbaar bij

bol.com
spelhuis.be

Verkrijgbaar bij

bol.com
spelhuis.be

Verkrijgbaar bij

bol.com
spelhuis.be

Verkrijgbaar bij

bol.com
spelhuis.be

Nog meer interessante artikelen