Orbito een leuk, snel en tactisch spel, wat je speelt met 2 personen. Het is vier op een rij in een ander jasje met een leuke twist. Door op de knop te drukken gaan de knikkers draaien, zo kun je jouw tegenstander saboteren.

Het doel van het spel is ergens makkelijk: plaats afwisselend je knikkers op het bewegende spelbord en probeer vier knikkers van jouw kleur in een horizontale, verticale of diagonale lijn te krijgen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan!

Durf jij de strijd aan te gaan?

Orbito FLexiQ Games.

Orbito het spel

Orbito is een makkelijk op te zetten spel. Even aan de knop draaien en het speelbord klaar zetten. Je krijgt als speler ieder 8 knikkers in het wit of zwart en dan is het de bedoeling dat je jouw tegenstander gaat verslaan!

Het doel van het spel is net zo simpel als het klaarzetten, probeer vier knikkers van jouw kleur in een horizontale, verticale of diagonale lijn te krijgen. Lukt dat als eerste? Dan ben jij de winnaar! Maar het klinkt makkelijker gezegd dan gedaan!


Orbito, 4 op en rij met een twist

Orbito, vier op een rij met een coole twist! Deze FlexiQ game verplicht je en daagt je uit om anders te denken en oplossingen te bedenken. Het is niet zomaar een knikker neerleggen of verplaatsen en zo 4 op een rij te hebben, want je hebt de Orbito-knop. Met deze knop zullen namelijk alle knikkers van positie verschuiven. Dit leidt tot voortdurende veranderingen van de knikkerposities. Je zult steeds worden uitgedaagd om je aanpassingsvermogen te veranderen.

Orbito FLexiQ Games.

Onze ervaring met Orbito

Wat een leuk spel is Orbito. Het is een lekker uitdagend spel en daar houden wij hier wel van in huis. De kinderen zijn gek op IQ spelletjes en het leuke van Orbito is dat je dit met zijn tweeën speelt. Het is ook een spel dat niet alleen uitdaging biedt, maar ook aanpassingsvermogen en dit is niet voor iedereen makkelijk.

Soms hebben ze net iets voor ogen en ja dan gooit iemand jouw plan in duigen. Het is ook een spel waar ze veel van leren en ook leren omgaan met dat dingen anders gaan die jij voor ogen hebt. Het is niet zomaar spelen maar knikkers, maar het is vooral het spel. En iedereen wil natuurlijk winnen!

Wat ik ontzettend fijn vind is dat het ook geen spel is dat je uren moet spelen. Binnen 10 minuten is het potje klaar en kun je weer opnieuw beginnen.

Voor ons is dit spel ook echt een aanrader om eventueel mee te nemen met de camper. Het is op vakantie of tijdens het rijden fijn om een spel te pakken wat ook snel en kort te spelen is! Wij zijn enthousiast en raden dit spel dan ook zeker aan!

Orbito FLexiQ.

Productinformatie

  • Leeftijd 7+
  • Te spelen met 2 spelers
  • Orbito is een spel van FlexiQ games
  • Orbito is onder andere te koop bij bol.com

Nog meer interessante artikelen