Op zoek naar camping met glijbanen of een waterpark aan het Gardameer? Rondom het Gardameer zijn genoeg leuke en kindvriendelijke campings te vinden. In dit overzicht vind je campings met glijbanen of een aquapark. Verschillende zwembaden, verschillende glijbanen. De 5 campings in dit overzicht zijn stuk voor stuk kindvriendelijk. Er zijn op deze campings aan het Gardameer glijbanen voor tieners, deze glijbanen zijn vaak wat meer spectaculair. Ook zijn er wat kleinere glijbanen voor de jongere kinderen.

Naam van de camping aan het GardameerBijzonderheden zwembad en glijbanen
Camping Piani di Clodia 7 zwembaden en 8 glijbanen
Camping Cisano San VitoEen nieuw waterpark met glijbanen
Camping Lido4 zwembaden, verschillende glijbanen
Camping Bella Italia5 zwembaden, glijbanen en waterspeeltuin
Camping Altomincio Family Park3 glijbanen, lagune zwembad, spraypark

Camping Piana di Clodia, een camping met 8 glijbanen aan het Gardameer

Camping Piana di Clodia is een camping aan het Gardameer met maar liefst 7 zwembaden en 8 glijbanen. Deze camping ligt op een paar minuten lopen van het Gardameer tussen de dorpjes Lazise en Peschiera del Garda

Deze camping heeft naast de vele glijbanen ook genoeg andere activiteiten om jouw vakantie tot een succus te maken.

Wil je nog meer glijbanen en waterpret? Op loopafstand ligt het waterpark: Caneva Aquapark!

Camping Piana di Clodia met maar liefst 8 glijbanen kun je boeken via:


Camping Cisano San Vito aan het Gardameer met een nieuw waterpark.

Camping Cisano San Vito, is een super kindvriendelijke camping gelegen tussen de gezellige stadjes Lazise en Bardolino.

Camping Cisano San Vito, eigenlijk 2 campings welke verbonden zijn door een tunnel liggen aan het Gardameer. Als gast van 1 van deze campings mag je gebruik van de faciliteiten van beide campings.

Beide campings beschikken over zwembaden en glijbanen. er is pas een groot nieuw zwemparadijs geopend met coole glijbanen en een kinderbad.

Naast de glijbanen en de waterpret zijn er ook genoeg andere sport en spel activiteiten op de camping te vinden. deze worden begeleid door een super enthousiast animatieteam.

Camping Camping Cisano San Vito met een recent nieuw waterpark kun je boeken via:


Camping Lido, kindvriendelijk met glijbanen aan het Gardameer

Camping Lido is een kindvriendelijke camping aan het Gardameer. Deze camping is leuk voor de kleinere kinderen maar ook voor tieners.

Het aquapark heeft maar liefst 4 zwembaden en verschillende glijbanen. Ook heeft Camping Lido een leuk en actief animatieteam. Hier worden verschillende activiteiten georganiseerd

Camping Lido, een camping met verschillende leuke glijbanen is te boeken via:


Camping Bella Italia, met aquapark aan het Gardameer

Camping Bella Italia ligt aan het Gardameer en is de grootste camping in deze omgeving. Misschien id camping Bella Italia ook wel de populairste camping van het Gardameer. Jaarlijks komen er heel veel kampeerliefhebbers genieten op deze camping.

En dat is niet zo gek want deze grote familie camping ligt aan het Gardameer. Ook ligt deze camping op loopafstand van het gezellige en leuke plaatsje Peschiera del Garda.

Er zijn op de Bella Italia genoeg restaurants of eetgelegenheden te vinden, maar heerlijk dat er in de buurt ook winkels en restaurants zijn.

Op de camping vind je heel veel waterplezier. Er zijn maar liefst 5 zwembaden, een kinderbad. Er zijn verschillende water glijbanen te vinden en een heel leuke waterspeeltuin.

Campin Bellas Italia met heel veel waterpret is te boeken via:


Camping Altomincio Family Park met een groot zwembad en glijbanen vlakbij het Gardameer

Camping Altomincio Family Park is een kindvriendelijke camping en ligt vlakbij het Gardameer, aan een leuk riviertje.

Er zijn op deze camping genoeg faciliteiten te vinden zoals een restaurant, barretje en een supermarkt. Er worden veel sportactiviteiten georganiseerd, zijn veel speeltuinen en er is zelfs een kinderbar aanwezig.

Je kunt een potje minigolf spelen, klimmen op een parcours en door de animatie worden er ook tal van activiteiten georganiseerd.

Los van al die leuke dingen is er veel waterpret te vinden op camping Altomincio Family Park. Er is een olympisch zwembad, een kinderbad en een lagoon zwembad met maar liefst 3 glijbanen. Als dit niet genoeg is, is er ook een heerlijk spraypark aanwezig. Heel veel waterpret dus op het aquapark van het Altomincio Family Park.

Het Altomincio Family Park met maar liefst 3 glijbanen s te boeken via:


Nog meer waterpret en glijbanen