Vandaag is het grote moment want dan zal het GPS kinderhorloge Connect NEO worden gelanceerd. De Connect NEO is het nieuwste model GPS horloge voor kinderen van One 2 Track, met nog meer gave functies zoals dat je nu kunt videobellen met jouw kind.

Wij mochten dit GPS horloge voor kinderen al uitproberen en ik kan je vertellen dat niet alleen ik als moeder enthousiast ben maar ook de kinderen. Het is niet alleen fijn als kinderen buitenspelen maar ook zeker op vakantie!

Ben jij ook nieuwsgierig naar dit de Connect NEO het nieuwste GPS horloge voor kinderen? Lees dan zeker verder en weet je wat ook zo leuk is? Ik mag er ook eentje weggeven, gaaf he!

GPS horloge One 2 track

Een GPS horloge voor kinderen

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik een GPS horloge voor kinderen eerder altijd een beetje overdreven vond. Toen wij jong waren bestonden deze horloges ook niet en met mij is het ook allemaal goed gekomen.

Maar tijden veranderen en ik ben zoals mijn kinderen soms zeggen best een hippe moeder. Mijn oudste zoon is al 13 en heeft een mobieltje en een smartwatch en de middelste kan niet wachten tot het zover is en ook hij een eigen mobiel heeft. Wel heeft hij een horloge waar ook een stappenteller in zit. De kleinste van 6 wilde ook heel graag een horloge. Maar niet zomaar 1 ook met een stappenteller, want hij wil ook meedoen aan tafel hoeveel stappen hij zet op een dag.

GPS horloge voor kinderen One 2 track

Een GPS horloge voor kinderen is natuurlijk helemaal van deze tijd en ik moet zeggen dat het ook wel een stukje veiligheid met zich brengt. Met de app die je als ouder op je telefoon kan installeren, kun je precies zien waar ze uithangen en je kunt ze bereiken. Niet alleen jij kunt ze bereiken, maar ze kunnen je ook een berichtje sturen, bellen of videobellen. Als ze uit school gelijk mee gaan met een vriendje, weet jij door het horloge waar ze zijn. En ze kunnen je op die manier bereiken.

Voor ons als ouders geeft het een beetje rust als ze op pad zijn, maar kinderen zelf vinden het helemaal gaaf. Ze kunnen de stappen tellen, klokkijken maar het leukste is denk ik wel dat je kunt bellen, berichten of videobellen naar de mensen in het ingestelde telefoonboek.

Door je kinderen vol vertrouwen op pad te sturen, zullen ze trots zijn en hiervan zal het zelfvertrouwen alleen maar groeien.

Een GPS horloge voor kinderen, ideaal voor op vakantie!

We hebben afgelopen maanden heel wat kilometers afgelegd met de camper en heel veel mooie dingen mogen zien. Niet alleen door te zitten in de camper, maar ook door prachtige steden te bezoeken zoals bijvoorbeeld Porto en Lissabon.

GPS horloge One 2 track

Elke dag werden de stappen bij gehouden en ik kan je zeggen dat als je 6 jaar bent en korte beentjes je heel veel meer stappen zet als iemand anders. Een GPS horloge voor kinderen, maakt het het nog leuker om te wandelen in de grote stad en te zien hoeveel je aflegt en wat het weer is op de plek van bestemming.

GPS horloge One 2 track

Niet alleen voor de stappen is het een handig ding, maar ook om te weten waar je kind is. Als het goed is loopt het vlakbij je in de buurt als je in de grote stad bent, maar 1 keer knipperen met de ogen en ze zijn weg. Door een GPS horloge voor kinderen om te doen kun je de locatie bepalen en ze bellen.

Het is heerlijk om op pad te gaan met kinderen en zeker zo met de camper. We hebben heel wat campings al aan gedaan en wat is er nu lekkerder dan te kunnen rondstruinen daar voor een kind. Met deze stoere Connect NEO kun je jouw kind lekker op verkenning laten gaan, met de door jouw afgesproken afstanden.

GPS horloge One 2 track

De Connect NEO, het nieuwste GPS horloge van One 2 track

De Connect NEO is het nieuwste model van One 2 Track en heeft net weer even wat nieuwere functies. Hij is in ieder geval beschikbaar in de kleuren zwart, grijs en zilver. Allemaal stoere kleuren, voor avontuurlijke kinderen.

Met het horloge kun je:

 • Bellen en gebeld worden
 • Berichtjes sturen
 • Videobellen
 • SOS functie

Dit GPS horloge voor kinderen heeft een touchscreen, je kunt zien welk weer het is en zal worden maar ook een rekenmachine. Er is een stopwatch aanwezig en niet te vergeten een stappenteller.

GPS horloge One 2 track

Wat ook heel handig is dat er een zoek horloge functie op zit, mocht jouw kind het horloge ergens hebben afgedaan en het niet meer kunnen vinden.

Je kunt maar liefst 3 alarmen instellen. Dit is natuurlijk ontzettend handig als ze lekker aan het buitenspelen zijn en de tijd vergeten zijn. Je stelt het alarm in en ze weten dat het dan tijd is om te gaan!

GPS horloge One 2 track

Wil jij ook een GPS horloge van One 2 Track?

Wij zijn ontzettend enthousiast over dit gave GPS horloge voor kinderen en ik weet zeker dat jij ook jouw kind hier blij mee kan maken!

Wat moet je doen om te winnen?

 1. Laat een reactie achter onder de foto van Instagram zo zie ik dat je meedoet
 2. Leuk als je ons en one2track volgt op Instagram @rugzak.vol.verhalen en @one2track
 3. Delen in de stories is een extra lootje in de pot
 4. Tag iedereen die dit ook een gave winactie zullen vinden.
 5. De winactie loopt in principe via Instagram, maar heb je die niet dan mag je uiteraard ook hieronder een reactie achterlaten.

Volgende week vrijdag zullen we een lootje pakken uit de pot, dus zorg dat je op tijd meedoet!


.

Nog meer interessante artikelen

9 reacties

 1. Zo’n horloge lijkt me heel handig, ik maak graag kans. Mijn zoon meer vrij- en blijheid en ik een rustiger gevoel. En zo komt hij ook niet te laat meer thuis. Ik zie alleen maar voordelen.

 2. Hier een kind dat meer vrijheid wil in een wereld waarin ik dat toch een beetje spannend vind. Zo’n fijn gps horloge zorgt er dan net even voor dat er een lijntje is met thuis, zodat zelfstandig worden onder toezicht hand in hand gaan. Dit horloge lijkt me hier echt ideaal voor!

 3. Wat ontzettend handig, zeg! Dit helpt vast en zeker bij het bevorderen van de zelfredzaamheid van mijn oudste en bij het leren loslaten van mama ☺️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.