Monster Jam® 2024!

Monster Jam® keert na twee eerdere uitverkochte events, ook in 2024 terug naar Nederland. Ze komen op 11 en 12 mei. ’s Werelds grootste, onverwachte en onvergetelijke monster truck stadion tour komt naar ons land. Naast de alom bekende Monster Trucks als Max-D®, Grave Digger®, El Toro Loco® en Megalodon® worden nu ook speciale Marvel Monster Jam Trucks toegevoegd aan de line up. Op 11 en 12 mei 2024 kan het publiek genieten van spectaculaire stunts van Black Panther, The Amazing Spider-Man, Thor en Iron Man. 

Monster Jam® 2024 Arnhem Gelredome

Monsterjam® is terug en hoe!

Monster Jam. As Big As It Gets! ™  De rivaliteit barst los wanneer de favoriete en legendarische trucks de strijd aangaan met de Marvel Monster Jam Trucks in Freestyle-, Skills- en Racecompetities. Niet alleen bakbeesten met vier wielen maar ook de FMX freestyle motorcrossers stelen de show in de enige echte stadion experience. Deze laten hun tricks en spectaculaire sprongen zien aan het publiek. Beleef actie, races, waanzinnige stunts als de trucks de aarde doen opspatten op het speciaal aangelegde parcours in het stadion. Fans kunnen deel uitmaken van alle actie door te stemmen op de winnaar van de Skills Challenge en Freestyle-competities. Dit doe je via je smartphone tijdens het event.

Monster Jam® 2024 Arnhem Gelredome

Kom dichterbij je favoriete trucks met de Monster Jam® 2024 Pit Party

De Monster Jam Pit Party voorafgaand aan het event geeft fans van alle leeftijden een unieke kans om de gigantische Monster Jam trucks van héél dichtbij te bekijken. Hier kun je coureurs en crew te ontmoeten, foto’s te maken en handtekeningen te verzamelen.

Monster Jam® 2024 Arnhem Gelredome

Leuke feitjes over Monster Jam® 2024

  • Elke motor levert ongeveer 1.500 pk
  • Een aantal trucks worden met de hand geverfd wat meer dan 40 uur duurt
  • In totaal gebruiken ze 113 liter verf gebruikt om de baan en obstakels te beschilderen
  • Ieder jaar worden zo’n acht banden versleten per truck
  • De banden zijn 1,7 meter hoog en 1,1 meter breed

Ga naar www.monsterjam.nl voor meer informatie en de kaartverkoop.

Monsterjam 2024 Arnhem Gelredome!

Stel je reis naar Arnhem samen

Monster Jam® 2024 Arnhem Gelredome!

©foto’s 2023 FMS, Inc

Nog meer interessante artikelen