Het is november en de feestdagen komen er bijna aan. De Nintendo Switch is dé ideale console om samen de tijd mee door te brengen en samen spelletjes te doen. Maar de Nintendo Switch is ook ideaal in je eentje om helemaal in een verhaal te duiken. Ben jij meer van team alleen of juist samen met of tegen elkaar gaan voor de winst? Er zijn weer superleuke games uit gekomen voor de Nintendo Switch en er zullen er nog een aantal uitkomen. En er is al een groot aanbod van de leukste Nintendo Switch spellen. Hieronder vind je een overzicht van de leukste cadeautips voor de feestdagen van 2023. 

Wij zijn hier in huis groot fan van de Nintendo Switch. Het is een handig ding dat je overal kunt gebruiken. Voor ons ook heel handig als we met de camper op vakantie gaan! Met de Switch kun je samen spelen of gewoon lekker alleen! Handig om spellen te spelen thuis of op reis. Wist jij dat er verschillende modellen van de Switch bestaan?


Nintendo Switch – OLED-Model Mario Edition (rood)

Op 20 oktober is de speciale Nintendo Switch – OLED-Model Mario Edition (rood) gelanceerd. Niet alleen heeft de Nintendo Switch een rode kleur, maar ook is er op de achterkant van de houder een schaduw van Mario te zien, terwijl binnen in de houder munt-icoontjes zijn verstopt. 


Nintendo Switch Lite Animal Crossing: New Horizons

Een van de favorieten games op de Nintendo Switch is zeker Animal Crossing en ook ik ben fan. Wat heel leuk is dat er twee nieuwe bundels van Nintendo Switch Lite beschikbaar zijn.

Op de Timmy & Tommy Aloha Edition en Isabelle Aloha Edition staat de game Animal Crossing: New Horizons al geinstalleerd.


Verschillende Nintendo Switch games, leuk voor de feestdagen

Voor de Nintendo Switch zijn heel veel leuke games en ook voor iedereen is er wat te vinden. Hieronder een paar cadeautips!

Nintendo Switch Sports-set

Met de Nintendo Switch Sports-set ontvang je een Nintendo Switch-systeem samen met  de actieve sportgame Nintendo Switch Sports en drie maanden Nintendo Switch Online. Zo kun je gelijk je favoriete game spelen en vrienden en/of familie proberen te verslaan in een strijd naar de overwinning

Mario Kart 8 Deluxe Circuit-uitbreidingspas

Met de fysieke Mario Kart 8 Deluxe Circuit-uitbreidingspas race je over 48 geremasterde en nieuwe circuits, verdeeld over zes sets. Inmiddels zijn vijf sets uit, en komt de laatste set met 8 circuits voor eind 2023 uit. Om de Circuit-uitbreidingspas te kunnen spelen is de game Mario Kart 8 Deluxe nodig.


Super Mario Bros. Wonder

Mario is terug met een nieuw 2D-avontuur. Betreed de wonderlijke wereld in Super Mario Bros. Wonder, waar wonderbloemen alles volledig op z’n kop zetten. Ervaar buizen die tot leven komen en verander in Olifant-Mario om vijanden uit de weg te ruimen met je slurf. Super Mario Bros. Wonder is beschikbaar sinds 20 oktober.

Wario Ware: Move it!

Kom in beweging en schud, sla, dans, wiebel en buig met je Joy-Con Controllers in meer dan 200 bliksemsnelle microgames die maar een paar seconden duren. In deze game is het mogelijk om samen te spelen met maximaal vier spelers. WarioWare: Move It! is vandaag uitgekomen op Nintendo Switch.


Pikmin 4

De Pikmin zijn terug voor een grootse missie in Pikmin 4. Ga op avontuur met de kleine, schattige wezentjes op een mysterieuze planeet. Laat ze groeien, pluk ze en geef ze opdrachten terwijl je de nieuwe wereld samen met ruimtehond Otsjin ontdekt. Pikmin 4 is nu beschikbaar.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

In dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild krijg je alle vrijheid om de wereld van Hyrule te ontdekken en je creativiteit de vrije loop te laten. Ontdek Hyrule op land, in de lucht én onder de grond om het kwaad in het koninkrijk te verdrijven. Nu beschikbaar.


Nintendo Switch Family

Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Rugzak vol Verhalen

Nog meer interessante artikelen