Wie uit de omgeving van Nijmegen komt heeft vast en zeker van de Kaaij gehoord. De Kaaij is al ruim 5 jaar een begrip bij ons in de buurt.

Ondanks dat ik eigenlijk bijna om de hoek woon was ik hier tot voor kort nog nooit geweest. Benieuwd wat ik er van vond?

De Kaaij Nijmegen

De Kaaij in Nijmegen

De Kaaij, een cultureel terras die verbinding legt tussen de waal, de Ooijpolder, de historische haven en het gezellige en bruisende centrum van Nijmegen. De Kaaij is een geweldige plek om te kletsen, te ontspannen en samen van de zomer van te genieten!

De Kaaij Nijmegen

Het is ooit begonnen met een klein rood vrachtwagentje onder de Waalbrug. Ze hadden en uitklapbar en wat muziek. Ieder jaar bleven er meer mensen staan en werd het er gezelliger. Nu jaren verder is het uitgegroeid tot een super leuk cultureel terras waar je een zomer lang kan genieten van gezelligheid, de omgeving, muziek, theater en lekker eten.

Wij komen zeker terug!

Ik ben al jaren van plan om deze plek te bezoeken omdat ik altijd in ben voor leuke, gezellige en nieuwe plekken, maar het was er niet eerder van gekomen. En ik kan je vertellen, dat ik daar best wel van baal! Ik vind de locatie geweldig, je zit gewoon echt onder de Waalbrug te genieten. Heb je zin in een wandeling in de natuur dan kun je de Ooijpolder gaan verkennen. Wil je lekker de stad in dan wandel je daar ook zo naar toe. Het is een plek in huiselijke sfeer waar je echt kan ontspannen en genieten van alle gezelligheid.

Hebben jullie een plek dat je liever eerder had ontdekt?

De Kaaij Nijmegen

Ook aan de kinderen is gedacht, ze kunnen heerlijk spelen met alle soorten speelgoed en is een circusbus waar kinderen circusacten kunnen oefenen. Er is een klein reuzenrad en er worden verschillende kinderactiviteiten georganiseerd. Kinderen kijken hun oogjes uit wat er allemaal te zien is.

De Kaaij NijmegenDe Kaaij Nijmegen

De Kaaij is woensdag tot en met zondag open van 12:00 tot 1:00 uur! Entree is gratis

Nog meer interessante artikelen

25 reacties

 1. Leuke plek! Wij hebben ook zoiets in Breda. Het heet Belcrum Beach.
  Leuke initiatieven in deze tijd!

 2. Wat leuk! Helaas een beetje uit de richting voor ons, maar wie weet als we weer eens in de buurt zijn x

 3. Ik kom regelmatig in Nijmegen maar hier was ik nooit geweest. Toch een keer opzoeken voor de zomer voorbij is

  1. O echt! Heerlijke plek hè.. Moet je wel een klein beetje opschieten haha
   Maar volgend jaar zijn ze er weer

  1. Heerlijke plek! Niet alleen voor jonge ouders hoor.. Het is vooral heerlijk genieten en zonder kids dubbel zo relaxed haha

 4. Wat een leuke hotspot! Ziet er super uit op de foto’s! Jammer dat Nijmegen voor mij zo ver is, maar mocht ik ooit in de buurt zijn dan kom ik zeker kijken ☺️

  1. Nijmegen is een heerlijke stad ook voor een weekend / nachtjeweg mocht je een keer weg willen…

 5. Ik kende het niet maar goed ik kom dan ook niet uit Nijmegen. Klinkt als een leuke tip voor een dagje uit.

 6. Dat klinkt als een gezellig dagje uit. In Amersfoort heb je ook iets wat hierop lijkt: Zandfoort aan de Eem. Dat vind ik ook altijd erg gezellig 🙂

 7. Wat een super leuke plek zeg! En wat goed dat er ook aan de kids is gedacht. Kijk ze is relax liggen met z’n tweetjes.

 8. Wat een leuke plek! Ik heb zo laatst ook een leuk restaurantje aan het meer ontdekt. Onze hotspot deze zomer

 9. Wat een bijzonder leuk plekje is dat zeg! Het doet me een beetje denken aan Miami en de serie Dexter. Superfijn om zo’n mooie plek in je buurt te hebben zeg.

Reacties zijn gesloten.